fbpx

A profik a vörössapkásokkal alapoznak és gokarttal technikáznak (videó)

Elkezdődött az alapozó szezon a profi kerékpárosok számára, az első összetartásokat általában szokatlan programokkal színesítik, mint amilyen a katonai edzés vagy éppen egy go-kart verseny.

földön a Lotto bringásai

földön a Lotto bringásai

A holland Lotto csapata a Királyi Hadsereggel kötött megállapodást, a héten a vörössapkás alakulattal edzett Sep Vanmarcke, Robert Gesink és a többiek. Schaarsbergen kiképzőközpontjában állóképességi és erőfejlesztő tréningeket is végeztek, persze teljesen másféle gyakorlatokat kellett végezni, mint amit megszoktak. Az edzők most a holland hadsereg kiképzőtisztjei voltak és az ellátás is hasonló volt, mint a katonáké:

Az Astana Team bringásai Toszkánában kezdték meg az edzőtáborok sorát, és szórakoztató programmal indítottak, ami azért a „járművezető” képességet is fejleszti. A tavalyi Tour-győztes Vincenzo Nibali nem cáfolt rá itt sem kiváló reflexeire, a világ egyik legjobb lejtőmenője megnyerte a háziversenyt. A „Cápa” egyébként 2016-os terveiről is nyilatkozott a napokban, jövőre a Giro lesz a fő versenye, a Tour-indulás kérdését még nyitva hagyta.

Nibali gokarttal is gyors

Nibali gokarttal is gyors

További csapatok is túl vannak az első összetartáson, a Tinkoff színeiben Alberto Contador és Peter Sagan horvátországi táborban találkoztak, a Katyusa versenyzői a Garda-tónál (Olaszország) fociztak, a Cannondale-Garmin kerekesei mountain bike-oztak Aspenben (Colorado, USA) az Ag2R bringásait pedig nem rettenti el a hó és téli edzőtáborba vonultak az Alpokba.

mountain bike túra a Sziklás-hegységben

mountain bike túra a Sziklás-hegységben

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo