fbpx

A láthatatlan ellenség – Fehérvár Cycling Team blog

A Fehérvár Cycling Team tagjai blogolnak magazinunkban, ezúttal Hideg Nóra mesél arról, hogy mi történt vele az elmúlt időszakban és milyen betegséggel kell megküzdenie.

“Minden kerékpáros tudja milyen érzés amikor nem úgy halad a bringa ahogy szeretné. Ezt el kell fogadni, nem mehet minden edzés jól. Azonban megeshet, hogy ez az érzés sokáig elkísér az úton.

Hónapok óta ingadozik a teljesítményem, amire az elején legyintettünk „majd jobb lesz” címszó alatt. Elárulom: nem lett jobb. Vannak jobb napjaim, rosszabbak és még rosszabbak. Nem sokkal egy rosszul sikerült Hegyi OB után elmentem egy teljes körű vizsgálatra (nagyon szépen köszönöm csapattársam, Adri anyukájának a segítséget) és kiderítették, hogy EBV-m, azaz mononukleózisom van.
Több információ a betegségről: https://www.hazipatika.com/betegsegek_a_z/mononukleozis/798/amp.

Ez egy jó és egy rossz hírt hordozott magában. A jó, hogy már tudjuk mivel állunk szemben. A rossz, hogy csak pihenéssel lehet gyógyítani. Határozatlan ideig fel vagyok függesztve bármiféle sporttevékenység alól… Egyelőre a testem még örül a pihenőnek, azonban szívesebben bringáznék helyette. Ebben az időszakban a csapatot segítőként szeretném támogatni.

A sport kiesésével rengeteg időm szabadult fel, amit szeretnék aktívabban eltölteni. Ebbe beletartozik például a nyújtás, az olvasás és a kreatív projektek is, illetve több időt szeretnék tölteni a barátaimmal is.
Mindezek ellenére természetesen türelmetlenül várom, hogy újra bringára pattanhassak és versenyezhessek, de elsősorban most a teljes gyógyulásomra fókuszálunk.”

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo