fbpx

A karácsonyi beigli és töltött káposzta is ellenfél lehet a Kiskun Cross-on

A III. SuperCross Sorozat előttünk álló, hatodik állomásán akár az is fontos szerepet játszhat majd, hogy ki mennyire „engedte el magát” a Karácsonyi ünnepek alatt. A vasárnapi futam az összetett eredmények szempontjából is kiemelten fontos lesz, hiszen jelenleg egyetlen kategóriában sincsenek biztos győztesek, dobogósok.

Fejes – Buruczki összecsapás az idei évben is várható Kerekegyházán

Kerekegyháza a szezon hatodik futamaként szerepel a SuperCross Sorozatban, mely sorszám debütáló érték. Az első és a második ötállomásos szezont követően ezúttal hét futamosra bővült sorozat versenyzői a Felső-kiskunsági futamon azonban várhatóan a múltban megszokott körülményekkel találkoznak majd a helyszínen.

A kiskunsági pálya az egyik leglátványosabb a sorozat állomásai közül

– A legutóbbi balassagyarmati futam óta árgus szemekkel figyeltük az időjárás előrejelzést, őszintén szólva nem szerettünk volna egy havas, jeges, csúszós, versenyt rendezni – kezdte Duzmath Csaba, a verseny főszervezője.
– Most már látható, hogy ettől nem kell tartanunk, jó körülmények várják majd a versenyzőket Kerekegyházán. A pályában apróbb módosításokat eszközöltünk: a rajtegyenes ezúttal hosszabb lesz – csökkentendő például az esetleges torlódást az első körben –, illetve a palánk akadályok lesznek még alacsonyabbak. Ami még várható, az a viszonylag csapadékos idő miatti csúszósabb talaj, de komolyabb sárra úgy tűnik, nem kell számítani. Az idén újdonság lesz még a szokásos érem és tárgynyeremények mellett a felnőtt női és férfi kategória pénzdíjazása. Vasárnap – többek kívánságára – kellemes klímával és „klasszikus” kerékpáros menüvel várjuk a versenyzőket Kerekegyházára.

Nem mellesleg pedig az egyik legtechnikásabb is a szekciók változatossága okán

A Guriga Bringa Kerekegyháza Kerékpáros Egyesület futamát is a már ismert, egységes szabályrendszer, időrend, nevezési díj, elektronikus időmérés és további szolgáltatások jellemzik majd, melyekről részletesen a www.gurigabringa.eoldal.hu-n, a www.supercross.hu-n, vagy a sorozat facebook-profilján (www.facebook.com/supercrosssorozat) keresztül lehet tájékozódni. A Kiskun Cross-ra csütörtök éjfélig lehetséges előnevezni a www.hegyibringa.hu honlapon.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo