fbpx

A hétvégén ingyen utaznak a bringák a BringaMánia Balatonkörre

Április 28-án, szombaton ismét indul a McDonald’s BringaMánia Balatonkör, immár 13. alkalommal. A túrára a MÁV-Start kétféle kedvezménnyel készült, melyek külön és együtt is igénybe vehetők.

Irány Balatonföldvár, próbáld ki magad hétvégén a tavaszi szezon legnagyobb, 206 kilométeres tókerülő túráján! Ha túl hosszúnak érzed a távot, indulj a 86 kilométeres Kiskörön – ezt azoknak ajánljuk, akik még nem próbálkoztak egész napos bringatúrával.

A résztvevők pénztárcáját – a MÁV-Start jóvoltából – kétféle kedvezménnyel kímélik, melyek együttesen is igénybe vehetők. Válts 33%-os alkalmi menettérti (retúr) jegyet és/vagy díjmentes kerékpárjegyet április 27.-i vagy 28.-i utazásra, Balatonföldvár állomásra. Tedd el a kerékpárjegyet, kérj erre és a menetjegyre is egy-egy pecsétet a szervezőktől, és visszafelé is ingyen visszük a bicajodat!

Érdemes eljönni, mert a felejthetetlen élmény mellett értékes ajándék várja az indulókat. A Nagykörön és a Kiskörön indulók között is 1-1 Merida Freevway sorsolnak ki, emellett minden túrázó pólót kap ajándékba. A Kiskör sorsolása délután 16.30kor, a Nagyköré pedig 21.00-kor lesz.

Az előnevezési időszak már lezárult, a helyszíni nevezés és rajtszám átvétel április 27-én, pénteken 16:00-20:30-ig, 28-án, szombaton pedig hajnali 4:45-től lesz (6 órakor indul a túra).

A legkisebbekre is gondoltak a szervezők: a balatonföldvári Keleti strandon gyermekversenyekkel, az olimpia jegyében zajló kerékpáros erőpróbával, látványos bemutatókkal és sok más színes program mellett ingyenes Alma Együttes koncerttel várjuk a családokat. Természetesen a gyerekeknek is lesz az erőnlétüknek megfelelő bringatúra, a délelőtti, Balatonföldvár útjain vezetett 6 km-es „Balaton-köröcske”, igazi kisgyermekes, családi program.

További információkat a www.kerekparinfo.hu vagy a www.bringamania.hu oldalon találsz.

Találkozzunk Balatonföldváron!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo