fbpx

2020 egyetlen 24 órás MTB csapatváltó maratonja!

A Superior Racing Team augusztus 22-23-án Törökbálinton a Fortuna Beach és Kemping területén rendezi meg az immáron 2. évadát nyitó ÚTTÁRS-BIKEFUN 24 órás csapatváltó maratont.

Már az első 2019-es rendezvény is egyedülálló és nagyon sikeres volt, de a szervező csapat meghallgatva a versenyzők igényét most még több újítással rukkolt elő.

A törökbálinti helyszín és szervezés minden nemében maximálisan a versenyzőket, a versenyző kollektívák és kísérőik igényeit fogja szem előtt tartani.

– A 24 órás futamon kívül lesz 6 és 12 órás futam is.
– A pálya nyomvonala nagyrészt a törökbálinti árnyas erdőben fog tekeregni, mindenhol és mindenki által biztonságosan kezelhető szélességben és felületi minőségben.
– A versenyközpont a start/cél terület a csapat sátrak a váltózóna minden a kemping hangulatos strand medencéje körül lesz kialakítva. Itt találhatóak a több tucat európai minőségű mosdók, tusolók.
– A csapatok autójukkal parkolhatnak sátraik mellett, de mindenki másnak is biztosítva van az őrzött zárt parkolás közvetlenül a versenyközpont mellett.
– A versenyzők verseny közben közvetlenül a pálya mellett egyedülálló módon egy gyors tusolást követően az úszómedencében is frissíthetnek, hogy a maratoni embert próbáló kihívást kibírják…
– A csapatoknak ,versenyzőknek közvetlenül bázisuknál, -mely mindenkinek határos a pályával- rendelkezésre áll 220V-os csatlakozás.
– A medence használat, a hangulatfelelős szpíkerek, a büfé a teljes 24 órás verseny alatt folyamatos lesz.

Nevezési felület:
https://www.superiormtbteam.com/24-oras-maraton

facebook esemény:
https://www.facebook.com/events/520306148749475/

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo