fbpx

A kesztyű remek kiegészítő

Lassan beköszönt a hideg idő, és előkerülnek a különböző kesztyűk, hogy melegen tartsuk a kezünket. Igen ám, de miért kellene csak a hidegben viselnünk ezeket a különleges kiegészítőket? Lássuk, hogy mihez passzolna még egy igazán dekoratív kesztyű!

Nem csak estélyihez

Egy kesztyűt manapság inkább estélyikhez hordanak a hölgyek, mivel a divatja már jócskán alábbhagyott az utóbbi évtizedekben. Éppen ezért szinte már el is tűnt a köztudatból, és megmaradt a menyasszonyi és estélyi ruhák kötelező tartozékának. Pedig nagyon nőiessé és szexivé képes varázsolni még a legkomolyabb szettet is.

Talán nem véletlen, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvend a szexi fehérneműk között is a különféle kesztyűk viselése.

Ugye, hogy tudunk olyan helyzetet mondani, amitől mindenkinek leesik az álla? Pedig szinte magától értetődő, hogy a majdnem mindent megmutató szexi fehérneműk mellé jól mutat egy kesztyű, ami pont a leghétköznapibb testrészünket takarja el részben vagy egészben. Kifejezetten izgalmas egy könyékig vagy a felkar közepéig felhúzható darab, ha közben pedig egy cicaruha vagy épp majdnem átlátszó babydoll mutat meg mindent.

Miből készülnek?

Ezek a szexis kesztyűk többnyire csipkéből vagy neccből készülnek, amik bár takarnak, de sejtelmesen mutatják meg a különböző testrészeket, így a karokat is. Persze akadnak köztük zárt és teljesen egységes darabok is, mint például az, ami poliamidból vagy poliészterből készül. Sőt találhatunk egészen kicsi, csak csuklóig érő darabokat is, attól függően, hogy éppen mit szeretnénk vagy mi illik az aktuális fehérneműhöz. Akár ujj nélküli vagy középső ujjra bújtatható variációt is választhatunk.

Hogy milyen fehérneműket tehet teljessé? Például különféle szexi jelmezekhez lehet ideális vagy épp egy erotikus babydoll vagy negligé kiegészítéseként tudnánk elképzelni. A nem teljes testet befedő cicaruhákhoz is jó választás, ha még többet szeretnénk takarni magunkból. Igazán jól mutat egy hasonló anyagból készült kesztyű egy szexi combfixhez vagy egy ehhez tartozó harisnyatartóhoz. Sőt, egy jól megválasztott darab már önmagában is öltöztethet.

Nem tudja, hogy honnan érdemes beszerezni a szexi fehérneműket a hozzá tartozó kesztyűvel? A Szeresdmagad.hu kínálatában többféle anyag és fazon közül válogathat, annak függvényében, hogy mire is van éppen szüksége, hiszen az egészen kicsitől a nagyon hosszú darabokig minden variáció megtalálható, akár a necc- vagy csipkeanyagú is. Ennél talán nem is kell több, ha már van egy szexi szett, amihez már csak egy pár kesztyű kell kiegészítőként. Egy megfelelő darab megkoronázhatja a látványt, és egész estére igazi lepedőakrobatikát kínál. Kell ennél több?

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo