fbpx

Nyakunkon a tél! – Válogass a Northwave téli ruhái közül

Vége a kellemes őszi időnek, beköszöntött a hideg idő, éjszakánként fagy és nappal is alig emelkedik 5 fok fölé a hőmérő higanyszála. Ilyen időben már nem lehet vékony nyári ruhákban bringázni, hanem jó minőségű téli modellekre van szükségünk. A Northwave kínálatában minden időjárási körülményre találunk megfelelő ruhát és cipőt, köztük a magyar téli időjárásra jellemzőkre is. A 2019-es palettáról most bemutatunk pár érdekes modellt, melyekben az egész telet végigbringázhatjuk.

Northwave Extreme 3 Total Protection téli kabát

Itt a tél és nem akarod letenni a bringát? Akkor neked kell egy jó téli ruházat, melynek alapja egy meleg téli kabát, ami megvéd a hideg időjárás kegyetlen elemeitől. A Northwave Extreme 3 Total Protection téli kabátban nem fogsz fázni, speciális anyaga kívül tartja a hideg menetszelet és a csapadékot, míg a belül képződő párát kiengedi, mellyel optimális hőmérsékleten tartja testünket.

A részletekért kattints ide.

 

Northwave Extreme 3 thermo mez

Őszi időben sincs mindig szükség kabátra, sokszor elég egy vékonyabb réteg, a Northwave enyhébb napokra tervezte az Extreme 3 thermo mezt, mely kellő védelmet nyújt a kellemes őszi/tavaszi napokon és mindamellett megjelenésében sem mindennapit nyújt.

A részletekért kattints ide.

 

Northwave Flash GTX országúti téli cipő

Nothwave Flash GTX

Itt az ősz, közeledik a tél, gyakran vizesek az utak, a hőmérséklet már nem emelkedik 10 fok fölé. Ilyenkor országútisként már a szemem előtt lebeg, hogy már megint le fog fagyni a lábam, ha kimegyek bringázni és már előre elmegy a kedvem az egésztől. A Northwave ilyen körülményekre tervezte a Flash GTX országúti cipőt, ami megoldja a fázós lábú országútisok problémáját, Gore-Tex membránja megvéd a hideg menetszéltől és a cipőn kívül tartja a nedvességet.

A részletekért kattints ide.

 

Northwave Raptor Arctic GTX téli MTB cipő

northwave raptor arctic gtx mtb téli cipő

A hideg téli montizások során elengedhetetlen egy meleg cipő, mely megvéd a fagyos menetszéltől és a csapadéktól, a Northwave Raptor Arctic GTX mtb cipője tökéletesen megfelel ezeknek a feltételeknek, a speciális Gore-Tex membránja nem engedi be a hideget és a nedvességet, ezáltal végig melegen tartja a lábunkat.

A részletekért kattints ide.

 

Northwave Raptor és Storm téli kamáslik

Téli időszakban a lábak hideg elleni védelme kiemelten fontos, melynek leggazdaságosabb módja, ha nyári cipőnkre egy kamáslit húzunk. A Northwave országúti és mtb felhasználásra is kínál kamáslikat, melyek közül a terepre szánt Raptor-t és az országúti Storm-ot mutatjuk be.

A részletekért kattints ide.

 

Northwave Extreme H2O Light Total Protection dzseki

A ködös, hűvös őszi reggeleken, amikor a hőmérő csak 5-6 fokot mutat, de egy-két órán belül felmelegszik a levegő, nincs szükségünk kifejezetten téli kerékpáros kabátra, de kell valami, ami megvéd a nedvességtől és a hideg menetszéltől, ilyen körülményekre kínálja a Northwave  az Extreme H2O Light Protection dzsekit, mely nagyon jó választás enyhe téli/őszi felhasználásra.

A részletekért kattints ide.
A tesztjét itt olvashatod.

Northwave Raptor GTX téli cipő

 

A Northwave kifejezetten nagy figyelmet fordít a téli cipők fejlesztésére, hogy a kerékpárosok télen is a legnagyobb kényelemben hódolhassanak a kedvenc sportjuknak. A tavalyi évben egy teljesen új MTB modellel, a Raptor GTX-szel, jelentek meg a piacon, ami szél- és vízálló membránjának köszönhetően tökéletes társunk lehet téli montizásaink során.

A részletekért kattints ide.

 

Northwave Lightning Total Protection nadrág

A téli kerékpározás során a nadrágnak kulcsszerepe van, hiszen az védi azokat az izmokat, ízületeket, amik tekerés közben dolgoznak. Fontos, hogy ezek a testrészek mindig melegen legyenek tartva, különben könnyen megsérülhetnek. Nulla fok alá már nem egyszerű nadrágot találni, de a Northwave kínálatában találunk ilyet, a Lightning Total Protection személyében, ami a legkeményebb és a legzordabb téli körülmények között is elegendő védelmet nyújt kerékpározás közben.
A tavalyi modellhez képest hosszabb szárral!

A részletekért kattints ide.

 

Northwave Fast Selective Protection nadrág

A Northwave téli ruházat kínálatában szerepel a Fast Selective Protection nadrág, ami egy igazi telitalálat, a védelmet és a magas szintű komfortot ötvözi, az őszi/téli hideg napokon maximális mozgásszabadság mellett megfelelő védelmét biztosít alsó végtagjainknak.

A részletekért kattints ide.

 

Northwave Evolution Base Layer aláöltözet

A minőségi aláöltözet elengedhetetlen része a téli ruházatnak, melynek feladata, hogy az izzadtságot a bőrről a ruha külső felszínére szállítsa és onnan gyorsan elpárologtassa a külső ruharéteg speciális lélegző technológiájának segítségével. A Northwave az új Evolution hosszú ujjú aláöltözetét számos csúcstechnológiával vértezte fel, melynek köszönhetően az egésznapos téli kerékpározások során is száraz érzetet biztosít bőrünknek.

A részletekért kattints ide.

 

Northwave Dynamic sapka

A fej védelme kiemelten fontos hűvös időben, hiszen a legtöbb hőt itt adjuk le. A Northwave erre a célra kínálja a Dynamic téli sapkát, ami megfelelő védelmet nyújt fejünknek az őszi, téli hónapokban kerékpározás közben.

A részletekért kattints ide.

 

Northwave Husky Ceramic Tech 2 zokni

Sokan nem tudják, de a téli kerékpározás egyik fontos eleme a megfelelő zokniválasztás, hiába van csúcs cipőnk, ha a zokni csak egy vastag pamut, ami csak szívja magába a vizet, hosszútávon így ugyanúgy le fog fagyni a lábunk, mintha egy egyszerű cipőt viselnénk. A Northwave Husky Ceramic Tech 2 egy kifejezetten téli sportoláshoz fejlesztett zokni, ami garantáltan nem hagyja lefagyni a lábunkat.

A részletekért kattints ide.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo