fbpx

Lance Armstrong ismét nyeregben a 24 órás versenyen!

Armstrong és volt csapattársai, George Hincapie és Dylan Casey, egy triatlonistával kiegészülve a tavalyi évhez hasonlóan részt vettek az Old Pueblo 24 órás mtb váltóversenyen.

Eredetileg az volt a terv, ahogy tavaly is, hogy a váltó negyedik tagja Christian Vande Velde lesz, de ő megbetegedett és a helyére a triatlonista Julia Polloreno ugrott be.

Lance Armstrong (@lancearmstrong) által megosztott bejegyzés,

Az Egyesült Államokban a mtb szezon nem hivatalos kezdete az arizonai Tuscon-ben rendezett Old Pueblo 24 órás váltóverseny, melyen a magyar 24 órásokhoz hasonlóan jó hangulatban küzdenek meg egymással az indulók. Idén a 2017-es évhez képest nem vették annyira komolyan Armstrongék a versenyt, a tavalyi 3. helyük után 2018-ban csak 86.-ok lettek, amihez nagy valószínűséggel hozzájárul, hogy Armstrong a 3. körét (16 mérföld egy kör hossza) 12 óra alatt tette meg, a versenyen készült képek alapján nem kizárt, hogy pihenéssel és sörözéssel töltötte ezt a időt vérbeli hobbi kerékpáros módjára.

Lance Armstrong hivatalos kerékpáros versenyen nem vehet részt, élete végéig eltiltották a kerékpározástól, de ilyeneken, mint a mostani 24 órás, ami nem tartozik egyik szervezet alá sem rajthoz állhat, sőt még a szervezők is örülnek neki, hogy egy ilyen híresség szerepel a rajtlistán.

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo