fbpx

Polisport Boodie RMS/CFS hátra szerelhető gyermekülés

polisport_5A gyermekáldással nemcsak életünk, de kerékpározási szokásaink is megváltoznak. A gyermeknevelés kevesebb időt enged a sportolásra, így felmerül az ötlet, hogy miért ne egyesítsük életünk eme két fontos részét: vigyük a lurkót magunkkal bicajos kirándulásokra, vagy akár oldjuk meg a mindennapi közlekedést bicajjal, a kicsivel együtt! A Polisport Boodie CFS ideális választás azok számára, akik jó minőségű, biztonságos gyermekülést szeretnének, de a családi kassza nem egy feneketlen kút.

Az immár közel négy évtizede alapított, a kerékpárbiztonság és -kiegészítők terén sokak által ismert portugál Polisport számos gyermekülés-modellt kínál különböző árfekvésben, de mindről elmondható, hogy rendkívül jó ár/érték arányt képvisel. Ráadásul Boodie modellnév alatt is két változat szerepel: egyik a kerékpáros elé, a másik (CFS) mögé helyezi el a csemetét. Biztonság szempontjából mindenképpen az utóbbit ajánljuk, és ez a modell képzi bemutatónk tárgyát is. (Ha az árcédulát nézzük, legyünk tisztába, hogy melyik típusról van szó!)

A világ 62 országában kaphatók a Polisport termékek, így például tengerentúlon is, ahol a biztonsági előírások még a hazainál is szigorúbbak. A Boodie természetesen rendelkezik minden tanúsítvánnyal (EN1078, illetve CPCS). A biztonság mellett a praktikus használat is fontos tényező: a Boodie az RMS rendszer segítségével a kerékpáron lévő csomagtartóra vagy a CMS rendszerrel az alsó csőre egyszerűen felszerelhető. (A csomagtartónak min. 25kg teherbírásúnak kell lennie!) Az ülés ezek után gyorsan le és felszerelhető, helyzete előre hátra a rögzítő rendszerrel egyszerűen állítható.

polisport_2


A gyermek kerékpározáskor hátul helyezkedik el kényelmesen, a menetszéltől óvva, esetleges bukás során pedig a szülő teste által védve van. Az ülés magasított párnázott háttámlával rendelkezik amely védi a gyermek nyakát, fejét. A háttámla kialakítása természetesen helyet biztosít a sisaknak is. (A Polisport kiváló gyermekfejvédőket is kínál!) A kicsik biztonságos rögzítéséről egy 3 ponton záródó, állítható övrendszer gondoskodik. Ráadásul a Boodie áállítható lábtámasszal rendelkezik, így az adott testmérethez optimalizálható. A szállítható gyermek súlya 9-22 kg.

Ha a Polisport Boodie adapteres gyerekülésmodellt választjuk a csomagtartóra rögzíthető helyett, akkor lehetőség nyílik az ülés egy mozdulattal való levételére és felrakására. Továbbá egy plusz adapter segítségével több kerékpárt is alkalmassá tegyünk az ülés fogadására. Az adapter felszerelhető kerek és ovális vázcsövekre egyaránt 28mm-40mm csőátmérőig.

polisport_6

Az innovatív, csomagtartóra szerelhető “gyorszáras rögzítőrendszer az RMS

A gyermekülés felszereléséről megtekinthető egy kisfilm, amely itt található: Polisport Boodie

Bikestore24.hu ár: 14.600.- Ft

További információ a forgalmazó honlapján

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo