fbpx

WTB Speed She hölgyspecifikus nyereg

speed_she_6A hölgyek testfelépítése eltér a férfiakétól, az igazi kényelemre és teljesítményre vágyók nem elégszenek meg az átlagos férfi kerékpárral vagy a kerékpárnyereggel járó kompromisszumokkal. A Speed She nyereg a legendás amerikai nyereg-, gumiköpeny- és kiegészítőgyártó hölgyspecifikus modellje, a minőség, kidolgozás, illetve az alkalmazott technológia tekintetében messze felülmúlja a konkurencia általános „női” nyeregmodelljeit.

speed_she_10Habár a WTB nyeregpalettáján a Speed She a hobbikínálatban szerepel, a gyakorlottabb vagy egyenesen profi hölgy kerékpárosok is annyira ragaszkodnak hozzá, hogy gyakran látni félmilliót érő MTB vagy országúti kerékpáron. Kissé rövidebb, mint a férfi nyergek, a párnázás is anatomialilag eltérő helyre kerül. A Speed She rejtettebb részeit is érdemes közelről megnézni: itt nincs ronda tűzés, pontatlan ragasztás, továbbá rendelkezik nyomáscsökkentő Comfort Zone hosszanti-középső mélyedéssel, illetve az előre csúszás mellett is kényelmet biztosító vastagon párnázott orr-résszel. A vázszerkezeti kivágások a fontos üléspozíciókban növelik a nyereg rugalmasságát. Végezetül modellváltozattól függően ProGel DNA zárcellás vagy hagyományos szivacspárnázás gondolkodik a kényelemről, így még a leghosszabb távok teljesítése sem okoz gondot.

speed_she_5Érdemes tehát betérni egy WTB nyergeket kínáló kerékpár-kereskedésbe, és a WTB Test Ride keretében kipróbálni a valóban női anatómiára tervezet Speed She modellt. Sokak számára ég és föld különbséget jelent az a néhány centi méretkülönbség, a megfelelő helyen lévő párnázás, illetve a tökéletes kidolgozás. Ne felejtsük el a hölgyek számára tervezett ruházatot sem: a kényelem és stílus csak így lehet tökéletes!

A Speed She nyeregcsaládban 5 különböző modellt találunk, ízlésvilágunk és pénztárcánk vastagságának függvényében választhatunk közülük, a kényelem szempontjából nincs jelentős eltérés, a legkedvezőbb árú modell is megváltás lesz egy férfi nyeregre kényszerített hölgy számára!

speed_she_9

speed_she_7Jellemzők:

  • Flex-Tuned vázszerkezeti kivágások
  • Comfort Zone
  • Szintetikus bőrborítás
  • ProGel párnázás
  • ellenálló oldalsó koptatóborítás

Modellválaszték, technológiák és ajánlott fogyasztói árak:

Szín Tömeg Szerkezet Pálcatípus Párnázás Borítás Nyeregforma Ár
ProGel Fekete 385g Flex-Tuned Acél ProGel Szintetikus varrott, perforált Comfort Zone 9.500 Ft
Comp Fekete/ Fekete 330g Flex-Tuned Acél High Szintetikus, dombornyomott Comfort Zone 7.900 Ft
Comp Fekete/ Szürke 330g Flex-Tuned Acél High Szintetikus, dombornyomott Comfort Zone 7.900 Ft
Comp Fekete/ Fehér 330g Flex-Tuned Acél High Szintetikus, dombornyomott Comfort Zone 7.900 Ft
Pro Fehér 280g Flex-Tuned Üreges acél DNA zártcellás Szintetikus, nyomtatott mintás Comfort Zone 16.900 Ft

További információ a forgalmazó honlapján

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo