fbpx

Újabb két versenyző érkezik, Chiléből és Kanárikról

Lassan betelnek a szabad helyek a két kerékpáros csapat egyesítése nyomán létrejött Mugen Race – Team Veloki soraiban. Egy Magyarországon élő chilei származású bringással és egy évekig külföldön élő magyar versenyzővel erősítenek.

Stubán Ferenc csapatvezető így nyilatkozott a friss megállapodásról:

Mivel a csapatok egyesítésénél abban egyeztünk meg a kollégákkal, hogy maximum 9-10 versenyzőnek tudunk lehetőséget adni a két veterán bringás – Hemmert és Takács – mellett, ezért Puskás Dávid (1989) és Felipe Gaston Miranda (1992) érkezésével már csak 1-2 kiadó hely maradt a gárdánál.

Puskás Dávid korábban az Ora-Hotels-ben

Puskás Dávid korábban az Ora-Hotels-ben

Puskás Dávid még 2010-ben a mountain bike világából érkezett hozzám, remekül mozgott dombos, hegyes terepen, de anno anyagi okok miatt szüneteltetni volt kénytelen versenyzői pályafutását. Görögországban is Gran Canaria-n is a kerékpározott munkájából adódóan, így várhatóan nem lesz gond a visszatérésével.

Felipe Gaston Miranda

Felipe Gaston Miranda

Felipe Gaston Miranda (Pipe) Magyarországon él, labdarúgó múlttal rendelkezik, de már 10 éve kerékpározik. Megnyerte idén az AKESZ amatőr bajnokságát a Biondo Bike színeiben és szeretné kipróbálni magát nemzetközi versenyeken. További versenyzőkkel is tárgyalunk még, hamarosan véglegessé válik keretünk.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo