fbpx

Tour de Velencei-tó: Elkezdődött a nevezés, felkerültek a kiírások

A tavalyi év sikeres debütálása után, 2012-ben ismét Tour de Velencei-tó országúti verseny, országúti és montis maraton és tókerülés túra tempóban. A Tósport Kft. idei nyitó eseményére május 12-13-án kerül sor a Velencei-tónál. A futamok kiírásai (kivéve a montis futamokét) és az internetes előnevezés is elkezdődött és az előnevezési díj természetesen kedvezményeket is tartogat!

A rendezvény életében több jelentős változás is történt. A rajt és célterület marad a tavalyi helyen, de a velencei kemping új tulajdonost kapott, aki a kempinget Drótszamár névre keresztelte és egy igazi bringás kemping kiépítésén fáradozik. A rendezvény résztvevőit a tavalyihoz képest sokkal bővebb parkolási terület, még több mellékhelyiség, rendezettebb park, aktív kikapcsolódást nyújtó közösségi termek (mely elsősorban a kísérőknek nyújthat aktív kikapcsolódást) és természetesen a tópart gyönyörű látványa fogadja.

Tour de Velencei-tó

A turisztikai régióval is igen szorosra fűződött a kapcsolat, így a rendezvény indulói kedvezményes szálláscsomagokhoz juthatnak a térség két legszínvonalasabb szállodájában, a Velence Resort&Spa és a Villa Hotel Nautis kínálatában. A szálláscsomag kihasználóinak lehetőségük nyílik a 2012-es Cube és Capriolo kerékpárok kipróbálására és a Shimano szerviz állomás ingyenes igénybevételére. Ezek mellett mindkét hotelben követhető lesz május 11-12-13-án, a Giro d’Italia verseny élő közvetítése is.

A szállásajánlatok szintén foglalhatóak internetes oldalunkon keresztül ITT

A szervezők célja, a sportolni vágyó, versenyző vagy maratonozó célközönség minőségi kiszolgálásán túl, a legnagyobb létszámú hazai kerékpáros túra megteremtése, így a PORT.hu Velence túra első 2.000 előnevezőjének  ingyenes részvétel biztosított. Ez a túra végig a kerékpárúton halad, mindenki számára teljesíthető, könnyű terepen és mindössze 30 km-es távon. Az ingyenes nevezési csomagban helyet kap a rajtszám, három ponton felállított frissítés (étel és ital) és az emlékpóló is.

A különböző futamokra kapott rajtszámok az idei évben is tombolaként (is) funkcionálnak, mely során 500.000 Ft értékben kerülnek bringás ajándékok kisorsolásra. A rendezvény egyetlen igazi “versenye’, a Shimano Kupa során az idei évben már pénzdíjazással is jutalmazzuk az abszolút 1-3. helyezetteket.

További információ, részletes futam kiírások, előnevezés és szállásfoglalás megtalálható a www.tosport.hu honlapon.

Tour de Velencei-tó

A Tour de Velencei-tó 2012 dei programja:

2012. 05. 11., Péntek:

– 12’00 – 20’00 között: regisztráció és rajtszám átvétel a Tour de Velencei-tó minden futamára a Drótszamár Kempingben

2012. 05. 12., Szombat:

– 08’00 – 20’00 : regisztráció és rajtszám átvétel a Tour de Velencei-tó minden futamára a Drótszamár Kempingben

– Velencei-tó Kupa, Maraton, Kör és Túra futamok teljesítése

2012. 05. 13., Vasárnap:

– 08’00 – 10’00: regisztráció és rajtszám átvétel a vasárnapi mountain-bike futamokra a Drótszamár Kempingben
– Velence MTB Maraton, a Velencei-hegység legszebb részein

Szombati nap futamai:

SHIMANO Velencei-tó Kupa – versenyzőknek (országúton, 110 km) : Velence, Drótszamár Kemping – Nadap – Vereb – Pázmánd- Velence – Nadap – Lovasberény – Csákvár – Vértesboglár – Bodmér – Felcsút – Alcsútdoboz – Vértesacsa – Lovasberény – Széchenyi u. – Kossuth út – Vereb – Pázmánd – Velence

CUBE Velencei-tó Maraton – maratonozóknak (országúton), 110 km) : Velence, Drótszamár Kemping – Pákozd – Gárdony- Velence- Nadap- Csákvár-Alcsút-Lovasberény-Vereb-Velence .

CAPRIOLO Velencei-tó Kör – maratonozóknak (országúton), 60 km): Velence, Drótszamár Kemping – Pákozd – Gárdony- Velence- Vereb -Pázmánd – Nadap -Velence.

PORT.hu Velencei-tó túra – túrázóknak (végig kerékpárúton, 30 km) : Velence, Drótszamár Kemping – Pákozd – Agárd – Gárdony – Velence.

Vasárnapi nap futamai:

– MTB maraton rövid táv: 30 km (ÚTVONAL  ÉS KIÍRÁS HAMAROSAN…)
– MTB maraton hosszú táv: 60 km (ÚTVONAL ÉS KIÍRÁS HAMAROSAN…)

Eredményes felkészülést mindenkinek a futamokra!

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Üdvözlettel:

Tósport Kft.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo