fbpx

SuperCross: Megtörik-e a belga sikersztori Kecskeméten?

 

Két kérdés foglalkoztatja a terepkerékpárosokat és a rajongókat a SuperCross december 14-ei kecskeméti Linartech Autóház Kupa előtt: lesz-e terepjárós dzsemborikat megszégyenítő sárdagasztás, és legyőzőre talál-e végre „a belga”, azaz Wouter Cleppe.

kep
Valószínűleg nincs olyan cyclocross (supercross) és mountain bike versenyző, akit elkeserítene egy esetleges esős, sáros, dagonyázós futam lehetősége. És a rajongók, nézők, nézelődők se bánják, ha esőkabátban, esernyő alatt állva kell végig izgulni egy-egy futamot. Kecskeméten annyi eső esett az utóbbi időben, hogy nem kell attól tartani, hogy az alföldi aranyhomok felszárad, vagy elnyeli a sok csapadékot. Így aztán az egyik kérdést már meg is válaszoltuk.
Ám a másikra, hogy Wouter Cleppe-t, „a belgát” a nemzetközi verseny indulói közül sikerül-e valakinek letaszítani a trónról, egészen december 14-éig várni kell. Az V. SuperCross Sorozat 6. fordulójának leintésekor megkapjuk a választ, és egyben az is kirajzolódik, kik az esélyesek a végelszámolásban. Hiszen a Benkó Zoltán Szabadidő Parkban megrendezett futam a sorozat utolsó előtti versenye.

plakat
Így aztán minden eddiginél kiélezettebb és izgalmasabb versenynek lehetünk tanúi, amikor ismert helyi versenyzők, olimpikonok és válogatott kerékpárosok tapossák a pedálokat a kecskeméti tórendszer partján, a tavalyitól teljesen eltérő, még izgalmasabb tereppel és mesterséges akadályokkal tarkított új nyomvonalon.

Nevezz kedvezményesen december 11-ig!

 .

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo