fbpx

Speed-Way Kerékpár-Outlet: Maraton? XC? Enduró? Downhill? Jöhetsz.

Ha kerékpárt, villát, komolyabb alkatrészeket szeretnénk vásárolni egy kerékpárüzletben, azt várjuk, hogy szakértő tanácsokkal segítség vásárlásunkat. Triviálisan hangzik, de valójában megszámoltad már – egy kezed is elég lesz – azokat a boltokat, ahol teljesül ez az alapvető igényed? Most egy olyan kerékpárboltot mutatunk be, ahol mountain bike vonalon nem fogsz csalódni: a Speed-Way Kerékpár Outlet a profik boltja.

speedway_001

A kerékpárbolt alapítója, Vizdák János a mountain bike valamennyi szakágában sikeresen kipróbálta magát versenyzőként, cross-country-, maraton magyar bajnok, downhillban Magyar Kupa-összetett győztes és még sorolhatnánk, az üzlet falán lógó relikviák segítségével akár egy időutazásra is befizethetnénk a magyar mountain bike sportban…

speedway_007

Miért fontos ez a Speed-Way vásárlói szempontjából? Vizdák Jani már közel egy évtizede, az induláskor megmondta, olyan kerékpárokkal, alkatrészekkel szeretne foglalkozni kereskedőként is, melyeket őszintén tud ajánlani a vásárlóknak, amiről ő maga is el tudja dönteni, milyen körülmények között célszerű használni. Például amikor a riport készült, nagyon jót beszélgettünk az új 650B szabvány kapcsán a kerékméretekről…

speedway_003

A Speed-Way így kitartott a mountain bike vonalon, nagyjából a túrázásra alkalmas bringáktól kezdődik a kínálat, tető nincs, profi versenyzők által használt technikával is találkozhatunk. És ami nagyon fontos, még a „profiknak” is érdemes kikérni az üzletvezető tanácsait, könnyen lehet, hogy olyan technikai finomságokra tud rávilágítani, olyan segítséget tud adni egy nehéz döntéshez, aminek nyomán a versenyeken nyújtott teljesítmény is nagyban javulhat…

speedway_004

Kevésbé „profik” szempontjából is lényeges, hogy nyugodtan rábízhatják magukat az eladóra, a cél nem a legdrágább kerékpár vagy alkatrész eladása, hanem a törzsvásárlói kapcsolat kialakítása, a mountain bike megszerettetése is. Ráadásul a technikai kérdéseken túl Janira még olyan szempontból is érdemes hallgatni, hogy milyen szakág felé orientálódjunk, hiszen Magyarországon kevesen rendelkeznek hasonló rálátással a sportág egészére.

speedway_009

A kínált márkákat tekintve főleg Merida és Specialized kerékpárokat láthatunk a Speed-Way Kerékpár-Outlet-ben. Meridából éppen egy aktuális akció keretében óriási engedményekkel juthatunk hozzá 2013-as modellekhez, tehát érdemes akár a napokban elmenni a boltba (Bp. 13. kerület, Visegrádi utca 18.), a kiárusítás ugyanis csak a készlet erejéig tart.

speedway_008

Az utóbbi időben felgyorsult a Specialized értékesítés is, az egyik legnagyobb presztízzsel rendelkező mountain bike-okra már általában nem kell hosszú időn keresztül várakozni, akár készletről, vagy egy-két napon belül átvehetjük a bringát. A gyorsaság egyébként érvényes az egyedi igények kielégítésére is, erre nagy hangsúlyt fektetnek a Speed-Way-ben.

speedway_006

Közép és felső kategóriás SRAM-, Shimano alkatrészekből is az egyik legnagyobb választékkal találkozunk Magyarországon, nem beszélve arról, hogy az eladók érdemben tudnak segíteni, hogy melyiket érdemes felszerelni a kerékpárra.

speedway_010

A plafonról csemegének számító kerékszettek lógnak, például a Tune olimpiai szériája Sabine Spitz ajánlásával, vagy további hiperkönnyű, ZTR felnis, DT agyakra szerelt gurigákat is választhatunk. Teleszkópok terén főleg Rock Shox és Fox villákból válogathatunk, és ha egyedileg szeretnénk kerékpárt építeni, vázszettek is rendelkezésre állnak különféle célra.

speedway_005

A szervizszolgáltatások szempontjából is erős a Speed-Way, nem ijednek meg a profi szervizeléstől, mint amilyen a különböző teleszkópos villák vagy a hidraulikus fékrendszerek javítása. Ráadásul előre egyeztetve az elvégzendő feladatokat, ezen a téren is gyors a vállalási idő.

speedway_011

Végül de nem utolsósorban, a Speed-Way az egyik legnaprakészebb kerékpárbolt a weben is, a feltüntetett árak, akciók, készlet, mindig aktuálisak, sőt, friss híreket is olvashatunk a mountain bike világából. Érdemes figyelni a http://www.speed-way.hu/index.php -t, mert nem mindennapi akciókba futhatunk bele, egyes kerékpárokat, alkatrészeket szinte féláron lőhetünk webshop áron!

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo