fbpx

Olasz 2.1-es viadalon áll rajthoz a Tecnofilm-Betonexpressz 2000 gárdája

Az egyetlen magyar országúti kontinentális kerékpáros csapat, a Tecnofilm-Betonexpressz 2000 rajthoz áll a 2.1-es kategóriás Brixia Tour viadalon. A július 21. és 25. között zajló Europe Tour-versenyen igen erős mezőnyben kell a csapatnak helytállnia.

A Tour de France utolsó hetével egy időben zajló Brixia Tour csapat időfutammal kezdődik, majd az első és harmadik szakaszon kemény hegyi befutó vár a mezőnyre.

A következő együttesek lesznek ott a rajtnál: Lampre-Farnese Vini, Sky Professional Cycling Team, Caisse d’Epargne, Garmin Transitions, Katyusa (valamennyi Pro Tour), Acqua & Sapone-D’Angelo & Antenucci, Colnago-CSF Inox, Ceramica Flaminia, ISD Neri, Androni Giocattoli-Serramenti PWC Diquigiovanni, De Rosa-Stac Plastic, Vacansolei Pro Cycling Team (mind Pro kontinentális), Meridiana Camen Team, Miche, CDC-Cavaliere, Kalev Chocolate Team és a Tecnofilm-Betonexpressz 2000 (kontinentális klubok).

”Csapatunk olasz, argentin és moldovai versenyzői mellett Simon Péter személyében magyar résztvevője is lesz a rangos olasz versenynek. Petinek ez egy hatalmas élmény lesz, remélem meg tud majd felelni az elvárásoknak” – fogalmazott Stubán Ferenc sportigazgató.

A Tecnofilm-Betonexpressz 2000 csapata a következő összeállításban szerepel a viadalon: Adriano Angeloni, Marco Carletti, Gianluca Coletta, Ruslan Ivanov, Walter Proch, Emanuelle Rizza, Roberto Antonio Richeze és Simon Péter. A versenyzőket Stefano Vitellozzi sportigazgató dirigálja az olasz viadalon.

Részletek, versenyzői beszámolók, eredmények és további érdekességek a klub hivatalos honlapján a www.teamblm.net internetcímen találhatóak!

További információk a versenyről: http://www.brixiatour.com/

Forrás: Tecnofilm-Betonexpressz sajtóközlemény

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo