fbpx

Nyugat Maraton Kupa: azt mondtátok, hogy jó úton haladunk

Ha lehet így fogalmazni, immár hagyományként idén is kérdésekkel kezdtük az évet. Szerettük volna megtudni, milyennek látták a résztvevők a tavaly debütáló Nyugat Maraton Kupasorozatot és azt is, hogy 2014-ben mivel tudnánk kedveskedni, hogy még jobban érezzék magukat a versenyeinkre ellátogató sporttársak – mondta Simon Gábor, a sorozat kitalálója.

A válaszadók között három db nevezést sorsoltunk ki, a szerencsés nyertesek pedig:

–  Kuti Péter
–  Seres János
– (visszajelzésre vár)

Nézzük az eredményeket:

Értékes, jobbító szándékunkat érdemben támogató véleményeket kaptunk mind a résztvevőktől, mind a futamokra nem nevező, szórakozási céllal hozzánk látogató közönségtől.

 kerdoiv002

Azt is sikerült leszűrnünk, hogy 97%-a a válaszadóknak részt fog venni valamelyik futamunkon. Ennek nagyon örülünk, mert így személyesen tapasztalhatják majd, hogy folyamatosan fejlesztjük a kupát.

Mivel a herendi verseny nyerte el legkevésbé a tetszéseteket, ezért ezt a helyszínt idén Eplény váltja fel, ami azt is jelenti, hogy ismét új táj és nyomvonal megismerésére lesz lehetőségetek.

A pálya nyomvonala és a frissítő pontok kínálata nyerte el leginkább a tetszéseteket. Tehát idén ezzel kapcsolatban a teendőnk, hogy tartsuk a színvonalat és pár új színfoltot csempésszünk még a kínálatba.

A legnagyobb kritika a pálya kijelölést érte, ezt már tavaly is igyekeztünk versenyről versenyre javítani. Sajnos sok esetben nem a mi hibánkból hiányoztak a pályát jelölő elemek. Sokat gondolkodtunk és sok tanácsot is kaptunk, miként lehet ezt kiküszöbölni. Idén minden eszközt és humán erőt bevetünk, hogy ez a rész is zökkenőmentes legyen.

kerdoiv004

Igaz, hogy a sorozat kommunikációjával meg voltatok elégedve, de idén több figyelmet fektetünk arra, hogy mindenről időben értesüljetek.

Arra a kérdésre, hogy a teljes hétvégét versenyzésre szánnátok-e ha két megmérettetésre is lehetőségetek lenne egy helyszínen, a válaszadók többsége megmérettetné magát mindegyik versenyszámban. Ebben bíztunk mi is és ezért terveztük úgy, hogy a sorozat első futama egy Eplény Bike Fest eseményen belül kerül lebonyolításra.

Az is kiderült, hogy szeretitek ha jó és technikás részek vannak a pályák nyomvonalában és fontos az újdonság varázsa is. Ennek most is eleget teszünk, hiszen az eplényi nyomvonal teljesen új lesz és a többi pályában is lesznek változások.

A célfrissítés, meleg étel, bringamosó voltak azok a szolgáltatások amiket a legtöbben igénybe vettetek, ezek idén is rendelkezésetekre állnak majd.

kerdoiv005

Voltak próbálkozásaink, hogy a kerékpáros szövetségnél valamilyen rangot kapjanak a Nyugat Maraton futamai. Arra gondoltunk ez hátha több embernek meghozza a kedvét, hogy kipróbálja a versenyeinket. De a válaszaitokból is kiderült, hogy ez egyáltalán nem befolyásolja a versenyzési kedveteket. Tehát lemondtunk ezekről a terveinkről és maradunk egy független kupasorozat, amit az év végén ismét egy remek hangulatú díjkiosztóval fogunk zárni, ahol kiderül ki lesz a 2014-es Nyugat Maraton Kupa bajnoka.

A május 31-én, Eplényből rajtot vevő Nyugat Maraton Kupasorozatról a verseny honlapján találtok bővebb információkat.

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo