fbpx

NEM marad el a Brigetio Országúti Mezőnyverseny! – 2020.08.08. Komárom

Az előzetes hírekkel ellentétben nem marad el a Brigetio Országúti Mezőnyverseny, ezúttal is augusztus elején Komáromba várják az országúti bringásokat a szervezők hazánk egyik legnagyobb amatőr mezőnyversenyére.

A koronavírus-járvány az egész szezon versenynaptárát átalakította, nagyon sok versenyt töröltek vagy halasztottak el, úgy nézett ki, hogy az elmúlt években nagysikerű Brigetio Országúti Mezőnyversenyt sem fogják tudni megrendezni, de szerencsére változott a helyzet és a szervezők bejelentették, hogy idén sem marad el a verseny, ráadásul a megszokott időpontban, augusztus elején (augusztus 8-án) kerül sor a komáromi országúti megmérettetésre.

2020-ban már 6. alkalommal rendezik meg a Brigetio Országúti Mezőnyversenyt, ahol az elmúlt évekhez hasonlóan két távon versenyezhetnek az indulók. Tavalyhoz képest sem a 45 km-es, sem a 97 km-es táv útvonala nem változott, mindkettő tartogat kellő kihívást, izgalmakat az amatőr bringások számára. Mindkét táv lassú rajttal indul a tavaly már jól bevált rajthelyszínről, a komáromi Csillag Erőd mellől, a hosszútávon indulók 12.00-kor, míg a rövidtávosok 12.10-kor hagyják el kényelmes tempóban Komárom városát, majd a városból kiérve megkezdődik az éles verseny.

Az VI. Brigetio Országúti Mezőnyverseny 2020-ban is része az AKESZ sorozatnak és ezenkívül Ötpróba rendezvény. Az elmúlt évekhez hasonlóan az egyéni versenyen felül csapatverseny is lesz, minden legalább 8 főt nevező csapat részt fog venni ezen, a legjobb 8 fő idejét összeadják és az első három csapatot különdíjazásban részesítik.

A díjakról sem szabad megfeledkezni, a Brigetio Országúti mezőnyverseny díjazottjai egyedi tervezésű érmeket fognak kapni a dobogón.

Kedvezményesen előnevezni augusztus 5. éjfélig van lehetőség (rövid táv: 5000 Ft, hosszú táv: 7000 Ft), utána már csak a helyszínen felárral lesz lehetőség.
A nevezési díj számos ajándékot, kedvezményt tartalmaz, mint például energia gélt, étkezést a célban, jégkását, kedvezményes fürdőbelépőt vagy ötpróba regisztráció esetén féláron utazhatunk vonattal a verseny helyszínére, de érdemes figyelni folyamatosan a verseny honlapját, mert további ajándékok is várhatók.

Nevezni itt tudsz.

További információk a verseny oldalán: http://brigetiosport.hu/wordpress/vi-brigetio-orszaguti-mezonyverseny/

 

 

 

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo