fbpx

Mugen Race Team Prolog – Szuper Beton házasság 2017-re

A Team Prolog Sportegyesület, a Team Veloki Alapítvány és az Il Pirata Kft. közös kerékpáros csapatot indítanak a 2017-es szezonban!

beton_mugen_5

Hetek óta folytak az egyeztetések és a mai napi megbeszélés keretein belül Vasiljev Dejan Veres Csaba Lóki Zoltán és Stubán Ferenc megállapodtak a részletekben. Mivel mindkét csapatnak az Europe Tour sorozatban való szereplés volt a célja idén is, és ez nagyon komoly anyagi terhet rótt a csapatokra, felmerült az ötlet, hogy egyesítsük erőinket és közösen csináljuk csapatot – tájékoztatott Stubán Ferenc.

A Mugen Race Team Prolog 2016-ban a V4 nemzetközi kerékpárversenyen (Fotó: Vanik Zoltán)

A Mugen Race Team Prolog 2016-ban a V4 nemzetközi kerékpárversenyen (Fotó: Vanik Zoltán)

Összerakjuk a versenyzői gárdából a lehető legjobb sort, azzal a közös céllal, hogy ismét legyen hazánknak nemzetközi szinten is elismert gárdája. A keret jelen pillanatban a következőképpen alakul: Bertalan Balázs (1997), Filutás Viktor, (1996), Hartmann József (1992), Hemmert János (1974), Lengyel Zoltán (1995), Lóki Bence (1994), Molnár István (1988), Móricz Dániel, (1996), Takács Tamás (1978),

A Szuper Beton Team 2016-ban a V4 nemzetközi kerékpárversenyen (Fotó: Vanik Zoltán)

A Szuper Beton Team 2016-ban a V4 nemzetközi kerékpárversenyen (Fotó: Vanik Zoltán)

Még néhány fiatal versenyzővel tárgyalunk, 12-13 főben gondolkozunk a jövő évvel kapcsolatban, mivel Filutás Viktornak és Móricz Dánielnek még van lezáratlan tárgyalásuk európai kontinentális csapattal. Ők csak abban az esetben versenyeznek majd nálunk, ha az elkövetkezendő hetekben nem kínál nekik szerződést a szóban forgó gárda.

beton_mugen_4

A szponzori hátteret és a technikai szponzorokat is az elkövetkezendő hetekben fogjuk véglegesíteni, csakúgy mint azt is, hogy mi lesz a csapat végleges neve. A versenyprogram nagyjából az lesz, amit a két csapat ebben a szezonban végrehajtott. Mivel még az UCI versenynaptára sem teljes a jövő évre vonatkozólag, pár hetet még várunk, mire konkretizálni fogjuk a részletes programot. A fúzió lévén jelentősen bővült az autóparkunk, ami három személyautót és egy mikrobuszt jelent, ami biztosítani fogja számunkra, hogy minden tervezett versenyen jelen tudunk majd lenni és a csapat szponzorainak is nagyobb megjelenési felületet tudunk biztosítani.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo