fbpx

Mountainbike Challenge fotózás újratöltve: bringás lányok a kamera előtt

Nem tétlenkednek az új hegyikerékpáros versenysorozat szervezői. A néhány héttel ezelőtti műtermi fotózásnak, ahol ismert férfiversenyzők álltak a kamera elé, máris itt a folytatása. A legszebb és legeredményesebb montis lányok is örömmel tettek eleget a felkérésnek, hogy arcukat adják a Mountainbike Challenge sorozathoz, így segítve annak népszerűsítését.

Mountainbike Challenge fotózás újratöltve: bringás lányok a kamera előtt

Mountainbike Challenge fotózás újratöltve: bringás lányok a kamera előtt

Benkó Barbara, Dósa Eszter, Fördős Panni, Módos Gabi és Rozsnyai Mariann kétség kívül a magyar hegyikerékpáros élet meghatározó alakjai – emellett roppant csinosak – így náluk alkalmasabbat keresni sem lehetett volna a feladatra.

Fördős Panni

Fördős Panni

A fotózásra a Sunny Production Creative Advertising reklámügynökség képalkotó műhelyében, az SPCA Visual műtermében került sor, ahol a kezdeti megilletődöttség után kiváló hangulat alakult ki és a fotóalanyok is bátran néztek szembe a fényképezőgépekkel.

Módos Gabi

Módos Gabi

A Mountainbike Challenge sorozat május 15-én veszi kezdetét Zalaegerszegen a 10 órás maratonnal. A sorozat második állomása a vértesboglári MTB Piknik, amit a júliusi Drótszamár Fesztivál követ, hogy az augusztusi fővárosi föld alatti kaland, az Underworld Kupa után Miskolcon a Fehérkő-Lápa megmászásával záródjon sor.

Benkó Barbara

Benkó Barbara

Öt hónap, öt helyszín, öt kihívás: ezt kínálja a Mountainbike Challenge amely a teljesítményorientált bringások mellett az amatőröket, valamint a hegyikerékpár sport iránt még csak érdeklődőket is nagy szeretettel várja.

Dósa Eszter

Dósa Eszter

A versenysorozat mind az öt futamán rajhoz állók a helyezésüktől függetlenül értékes díjazásban részesülnek, amely csomagban helyet kap a Merkapt Kft. jóvoltából egy-egy BWT víztisztító kancsó, vértesboglári vendégéjszakák, HIGH5 energia csomag valamint kiváló erdőbényei borok is.

Rozsnyai Mariann

Rozsnyai Mariann

A fotózáson több sorozat is készült a bringás hölgyekről, amelyek hamarosan láthatók lesznek a Mountainbike Challenge honlapján a www.mountainbikechallenge.hu címen és a sorozat Facebook oldalán (www.facebook.com/mtbcha), valamint a fotózásról készült werkképek is megtekinthetők a fenti címeken.

Mountainbike Challenge fotózás – a stáb

Mountainbike Challenge fotózás – a stáb

Forrás és fotó: Mountainbike Challenge sorozat sajtóközlemény

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo