fbpx

Mindeközben a Halálcsillagon…

Miközben a kerékpáros oldalon mi élvezettel és egyetértésben olvassuk Pupu legfrissebb írását a szentendrei közlekedés anomáliájáról, egy regionális hírportálon egészen más előjelű írás jelent ma meg, amire érdemes vetni egy pillantást…

Terepbicikli-bringa-downhill-6-1024x682Maradandó károkat okoz és balesetveszélyt jelent a terepbiciklisek száguldozása a Mecsek-oldali parkokban és a parkerdőben. Az EKF-programban megújult Tettye egy részén a növényzetet már teljesen tönkretették a biciklisek. A hatóság és a terület kezelője egyelőre tehetetlen. – kezdődik a cikk a PécsMa.hu oldalon.

Ahogy egy országúti kerékpáros nem űzheti kedvenc sportját, nem töltheti el zavartalanul szabadidejét  az ország turisztikai értelemben egyik legfontosabb kisvárosában (Szentendrén), úgy tűnik Pécs környékén sem látják szívesen a szervek – és egy regionális portál szerkesztője – azokat a bizonyos „terepbicikliseket”. Szentendrén úgy tűnik, az önkormányzat hajlandóságot mutat a változásra, Vörös Csabi és Pupu munkája az ügyben példaértékű, de Pécsen vajon mi a helyzet ebből a szempontból?

forrás, fotó: pecsma.hu

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo