fbpx

McDonald’s BringaMánia Park az Autómentes Napon

Budapesten 2002 óta minden év szeptemberében megrendezik az Autómentes Napot, amikor lezárják az autós forgalom elől Budapest egyik legforgalmasabb sugárútját, az Andrássy utat. Az autósok helyét a biciklisek és a gyalogosok veszik át, emellett számtalan színes program várja a rendezvényre kilátogatókat. A kezdeményezés célja, hogy bizonyítsa: a belvárosi lét elképzelhető személygépkocsi-használat nélkül is.

automentes_nap_Ügyességi pálya-1

Minden évben több ezren sétálnak vagy tekernek ki az Andrássy útra, hogy részt vegyenek a programok valamelyikén. A kerékpárral érkezőkre gondolva a McDonald’s a Bringamánia program keretében szeptember 21-én és 22-én két helyszínen, több mint 300 kerékpár biztonságos elhelyezésre alkalmas ingyenes bringatárolót biztosít az Andrássy úton. De nem csak ezért érdemes bringával érkezni! A programok között idén a McDonald’s BringaMánia Park is szerepel. A Park állomásain a résztvevők sok-sok BringaMánia tallért gyűjthetnek, melyeket hasznos kerékpáros ajándékokra válthatnak be.

 automentes_nap_BringaPárbaj

A rendezvényen mutatkozik be a BringaMánia program közlekedésbiztonsági oktatófüzete, a ”Kétkeréken Biztonságban” című kiadvány. A 6-10 év közötti gyermekeknek szóló interaktív füzet könnyen érthető formában magyarázza el a biztonságos kerékpározás alapvető tudnivalóit, amelyeket játékos feladatokkal gyakoroltat.

 automentes_nap_Kresz Játék

A McDonald’s BringaMánia Park programjai:

  • ·         Freestyle bemutatók
  • ·         Trial bemutatók
  • ·         BringaMánia tallérgyűjtő játék, állomásai:

o        Ügyességi és KRESZ pálya több korosztálynak, az ovisoktól a nagyobb gyerekig.   

o        Bringapárbaj 12 éves korig.

o        KRESZ játék

o        KRESZ teszt

o        Bringás kifestő kicsiknek

o        Mágneses bringás puzzle

További információk: www.bringamania.hu

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo