fbpx

Márkanév változás! Mitas néven keresd a kedvelt cseh gumikat

Mitas_rubena_1A cseh Rubena márka (és tulajdonosa, a CGS Holding) életében fontos változás állt be a napokban: új generációs kerékpáripari termékeiket ezentúl MITAS márkanév alatt forgalmazzák.

A forgalmazó közleménye:

A CGS cégcsoport (Rubena anyavállalatának) tulajdonosi és vezetőségi döntése értelmében a Rubena termékek fokozatosan a MITAS márkanevet veszik át, így a CGS cégcsoporton belüli legnagyobb gumigyártó vállalat, a MITAS a.s. márkajelzését fogják viselni.

Egyúttal büszkén jelentjük be, hogy a dél-afrikai ABSA CAPE EPIC versenysorozat hivatalos kerékpárgumi szállítója a MITAS. Ez a hatalmas népszerűségnek örvendő esemény lehetőséget biztosít számunkra, hogy egyúttal világszerte hatékonyan tudjuk kommunikálni a márkanév váltást.

A MITAS jól ismert márka a gumiiparban, jelentős befolyással rendelkezik világ-szerte. Elegendő többek között csupán a híres Paris-Dakar versenyt megemlíteni.

Bízunk benne, hogy MITAS márkanév alatt továbbra is megőrizhetjük és erősíthetjük szerepünket a legfontosabb és legnagyobb kerékpárgumi márkák között. A megszokott minőségre, széles termék-kínálatra, ár-érték arányra és kizárólgosan európai gyártásra természetesen továbbra is számíthat minden vásárlónk és partnerünk.

Elérhetőségek: http://www.rubena.co.hu/

https://www.facebook.com/RubenaHungary – Facebook

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo