fbpx

Mali Bicycle Technology: a nagy kerékpárbolt

Kerékpárbolt-bemutató sorozatunkban most egy “nagy” üzletet mutatunk be, ahol bőséges készletből válogathat bárki, kezdő vagy versenyző, apu vagy a gyerekek, ráadásul nagyon komoly akciókat is el lehet csípni a Bécsi úton…

mali_kerekparbolt_013

A Mali kerékpárbolt már bő 20 éve is meghatározó üzlet volt Budapesten, sokan jártak a kilencvenes években a Népfürdő és Dráva utca sarkára, ahol élőben le lehetett emelni a polcról Campagnolo Record alkatrészeket, vagy éppen leakasztani a falról Dura Ace szettel szerelt bringát…

mali_kerekparbolt_017

Rengeteg országútis hajtotta abban az időben az Oria csövekből hegesztett Mali kerékpárokat, később az alumínium korszakban a Mali Ironman volt a sláger, kőnehéz, de akkor menőnek számító és szétrobbanthatatlan Vuelta Airline aerofelnikkel. És sorolhatnánk még a “klasszikusokat”, amik a Máli kerékpárbolthoz köthetők.

mali_kerekparbolt_026

A mountain bike-osok is szívesen jártak a Maliba, a saját vázra épült jóféle alubringákon kívül több Magyarországon igen népszerű márkát is itt lehetett beszerezni. Például a Mongoose-t, Wheelert, s nem utolsósorban a Cannondale-t, ami azóta is főhelyen van a bringabolt kínálatában.

mali_kerekparbolt_003

Maga az üzlet mér rég áttette székhelyét a budai oldalra, korábban az óbudai Stop Shop-ba költözött, jelenleg pedig a Bécsi úton továbbhaladva a Börze kereskedőházban, a 250-254. szám alatt található meg.

mali_kerekparbolt_002

Magyarország egyik legnagyobb alapterületű kerékpárboltja előtt a parkolás sem jelent problémát, sőt, még a kereskedőház udvarán is megoldható.

mali_kerekparbolt_015

Belépve a Mali kereskedésbe több száz kerékpár látványa fogad, fő helyen a Cannondale modellekkel. Érdemes mostanában sietni, ugyanis valóban jelentős akciók keretében vásárolható meg rengeteg készleten lévő Cannondale bringa!

mali_kerekparbolt_014

Szinte nagyker ár alatt vihetünk haza például 1 000 000 Ft-nál drágább F29-et, kevesebb mint 700 000 Ft-ért! És nem csak a felső kategóriában, hanem az elérhető árú Cannondale-ek között is csemegézhetünk…

mali_kerekparbolt_024

Maradva a Cannondale-nél, kevés hely van az országban, ahová elvihetnénk például a Lefty villát szervizelni, márpedig a Leftyk – bár világbajnok a mozgásuk – szervizigényesek.

mali_kerekparbolt_006

A Lefty mellett a szerviz részleg másik specialitása a Magura hidraulikus fékek karbantartása, melyekből ugyancsak készletről válogathatunk az üzletben.

mali_kerekparbolt_009

Mali kerékpárok, Mali vázak, gyermekkerékpárok állnak sorban, hogy a vásárló kézbe vehesse, kipróbálhassa, ne csak egy katalógus alapján legyen kénytelen választani.

mali_kerekparbolt_027

Még mindig figyelemre méltó a Wheeler és Mongoose mountain bike és trekking bringák választéka, utóbbi márka logójával kezdő és komolyabb BMX kerékpárok is sorakoznak az állványokon.

mali_kerekparbolt_020

A kiegészítők között a Funn és Acor termékek dominálnak, megbízható minőségű és kedvező árú kormányok, nyeregszárak, stucnik, agyak, hajtókarok, stb.

mali_kerekparbolt_021

A Funn cuccokkal valóban “funny”-vá varázsolhatod a bringát, egységes designt kialakítva, vagy a plafonról lógó Mali vázak valamelyikére ízlésed szerint építheted fel az új kerékpárt.

mali_kerekparbolt_032

A Mali kerékpárboltban a télen sportolókra is gondolnak, és most nem a síelőkre gondolunk, hanem a kínálat részét képezik a különböző fittness termékek, spinnerek.

mali_kerekparbolt_025

S ha már fittness, egészség, a slusszpoén a végére: ha a Mali Bicycle Technology bemutatótermében jársz, feltétlenül vegyél egy Mali sópipát, a magyar bringások titkos fegyverét, vagyis légzésjavító eszközét!

A Mali Bicycle Technology címe: Börze kereskedőház 1037 Budapest, Bécsi út 250-254.

Web: http://www.mali.hu/

Telefonszámok: + 36 1 445 2020; +36 20 250 0697

E-mail címó: kisker@mali.hu

Nyitvatartás: (Hétfö-Péntek: 10.00 – 18.00; Szombat:10.00 – 14.00)

További képek:

mali_kerekparbolt_033

mali_kerekparbolt_030

 

mali_kerekparbolt_028

mali_kerekparbolt_023

mali_kerekparbolt_010

mali_kerekparbolt_008

mali_kerekparbolt_033

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo