fbpx

Magyar országútisok hétvégi UCI 1.2-eseken

Miközben itthon még szűk két hetet várnunk kell az országúti szezon kezdetéig, a svájci Atlas Personal színeiben tekerő Kusztor Péter, valamint Stubán Ferenc legénysége már javában a nemzetközi „hadszíntéren” koptatják az aszfaltot, beszámolók az elmúlt hétvége versenyeiről:

Kuszti a brit Russel Downing (Endura Racing) győzelmével véget érő UCI 1.2-es GP de la Ville de Lillers viadalon indult Franciaországban, ahol nehéz időjárási körülmények között kellett versenyezni. Beszámolója saját honlapján IDE KATTINTVA olvasható.

Stubán Ferenc irányítása alatt eddig magyar válogatottként indult a tavaly még kontinentális (UCI harmadosztályú) licenccel versenyző gárda, akik idén nem UCI-Team státuszban versenyznek, a továbbiakban Close2 – Carrera – Gi Esse néven, vagy magyar válogatottként indulnak hazai és nemzetközi viadalokon. Most ismét olasz túrán vesznek részt, vasárnap az olasz Patrick Facchinni (Impianti Casati) sikerével záruló Trofeo ZSSDI UCI 1.2-esen versenyeztek.

Beszámoló új honlapjukon, a pedalkings.com-on olvasható. A Stubán-legénység a tervek szerint itthon a Félsziget Kupán már bemutatkozik, s hamarosan a hivatalos prezentációra is sor kerül.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo