fbpx

KTM Backpack Factory Team 18 kerékpáros hátizsák

A legnagyobb osztrák kerékpármárka meglepően széles felszerelés és kiegészítő palettát felvonultat fel, a KTM Backpack Factory Team 18 például egy vérbeli, speciálisan bicajos felhasználásra tervezett hátizsák, a szó szoros értelemben degeszre tömve a praktikus használatot és a kényelmet elősegítő technikai megoldásokkal és hasznos funkciókkal.

A KTM „Factory” kollekció egyértelműen a legendás narancsszínű prémium felszereléseit tartalmazza...

A KTM „Factory” kollekció egyértelműen a legendás narancsszínű prémium felszereléseit tartalmazza…

Fényvisszaverő nyomatok , lámpatartó fül és sisaktartó háló...

Fényvisszaverő nyomatok , lámpatartó fül és
sisaktartó háló…

Hátizsákot bemutatni nem is olyan egyszerű feladat! Vannak objektíven körvonalazható paraméterek (zsebek és rekeszek száma, vízállóság, hátkialakítás), de a „zsák” leglényegesebb kvalitásai mégiscsak a kényelem és a praktikus használat. Ezek bizony csak szubjektíven írhatók le!

Ha kiváló kerékpáros felszerelést keresünk, a KTM márkában megbízhatunk. A Backpack Factory Team 18 egyértelműen a nagyobb kapacitású kerékpáros hátizsákok táborát erősíti, nem kis nyúlfarknyi kiruccanásokra, hanem egész napos kemény túrázásra tervezték. Ennek megfelelően a kényelem biztosításán van a fő hangsúly. A könnyű kivitel ne tévesszen meg senkit: a tervezők jelentős mennyiségű szivacsot helyeztek el a vállpánton és a hátrészen, a derékpánt is a szokásosnál szélesebb, puhább, ezzel biztosítva a kiváló illeszkedést. A mellheveder magassága pedig állítható, így megfelelő helyzetben stabilizálja a zsákot.

Persze a kényelemhez nem elég a puha szivacs, tartás is kell, ami ebben az esetben egy 18 literes zsákhoz mért „izmos” merevítést jelent. Így a Backpack Factory Team nem nyomja a hátat – akár gyalog, akár a kerékpáron használjuk. További kardinális szempont a szellőzés, amit a KTM fejlesztők hálós szerkezetű, izzadságelvezető szövettel, és a szivacspárnák közt elvezetett légárammal biztosítanak. A zsák mérete már viszonylag nagy érintkező felületet igényel, így ez a szempont profi tervezést kíván.

Vastagon szivacsozott hálós vállpánt...

Vastagon szivacsozott hálós vállpánt…

A Backpack Factory Team fejlett technikai nejlonszövetből készül, ami nemcsak könnyű, de rendkívül erős is. A belső főrekesz mellett egy nagyméretű elülső tárolóteret is kapott, ebben az apróságok ésszerű rendezéséhez egy további rekeszt, illetve különböző méretű cipzáras és hálós zsebeket találunk. Ide kerülhet mondjuk a tárca, a toll, a telefon, az igazolvány és a kulcs, az utóbbihoz pedig egy kapcsos tartó is rendelkezésre áll. A belső főrekesz 3 literes ivótartályt is fogad, amelynek megtaláljuk a praktikus tépőzáras rögzítését, felső kivezetését, illetve a vállpánton szépen végigvezethető a folyadékcső. Ezen felül a derékpánton további hálós és cipzáras zseb kapott helyet, és mivel a pánt széles, ezek nem csak „aprópénznek” valók. Nyitásukhoz, kezelésükhöz nem kell hátranyúlni, tehát ideálisan a menet közben szükséges dolgok kerülhetnek ide.

A funkcionalitás „tengere” még itt sem ér véget: a KTM hátizsák egy praktikus pumpa- és szerszámtartót is kapott. A sisaktartó sem éppen felesleges fényűzés: ha leszállunk a kerékpárról valahova azt is tenni kell, csak nem cipeljük a sisakot mindenhova a kezünkben! A Backpack Factory Team esetében egy rendkívül jól használható, erős, rugalmas háló fogadja a sisakot, de más cuccot is helyezhetünk ide, sok minden le lehet vele szorítani.

Jól szellőző hálós szerkezetű hátrész...

Jól szellőző hálós szerkezetű hátrész…

Rendelkezésre áll ezen felül egy menet közben is elérhető szemüveg vagy telefon számára kialakított felső cipzáras zseb. Ez szövettel bélelt, vízhatlan cipzárazást kap, így akár szemüvegtokként is használható. A cipzárakról általában elmondható, hogy minőségi darabok, praktikus húzófüllel ellátva, járásuk finom, kezelésük egyszerű és gyors. Végezetül a biztonságunkról sem feledkezett el a KTM: a zsákon alul fényvisszaverő nyomatokat találunk, illetve lámpatartó fül segíti a láthatóságot.

A KTM „Factory” kollekció egyértelműen a legendás narancsszínű prémium felszereléseit tartalmazza. A Backpack Factory Team ennek megfelelő átgondolt tervezést, fejlett, ellenálló technikai alapanyagokat, illetve minőségi kidolgozást kapott. Egyáltalán nem szűkölködik tárolókapacitásban, teljes váltóruhát vihetünk a magashegyi túrára, felkészülhetünk a legszélsőségesebb időjárás-változásokra. Ezen felül MTB túrázáshoz ideális kiegészítő a hidratációs tartály, a zsák ezt is fogadja. A Backpack Factory Team 18 jó példa arra, hogy bármilyen termékre nem kerülhet KTM logó!
[divider scroll_text=””]

hatizsakkorkep_6Jellemzők:

 • egész napos kerékpározáshoz, túrázáshoz fejlesztett könnyű hátizsák
 • sportos kialakítás
 • minimális tömeg
 • ivótartállyal kompatibilis
 • jól szellőző hálós szerkezetű hátrész
 • vastagon szivacsozott hálós vállpánt
 • magasságban állítható mellheveder
 • pumpa- és szerszámtartó
 • számos belső zseb és rekesz a kisebb nagyobb holmik ideális elrendezéséhez
 • kívülről elérhető szemüveg-/médiatartó zseb bolyhos béléssel
 • széles derékpánton elhelyezett cipzáras zsebek
 • pumpa- és szerszámtartó
 • fényvisszaverő nyomatok
 • lámpatartó fül
 • sisaktartó háló
 • 18 liter űrtartalom

Ajánlott fogyasztói ár: 33 330 Ft.

További információ itt, valamint a KTM kereskedőknél.

hatizsakkorkep_3

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo