fbpx

Kerékpárcsere a Worldtourban: Bianchi, Scott, Cervelo

Néha meglepő kerékpárcserék történnek a Worldtour csapatoknál, ami mögött csak az érintettek tudják, hogy pontosan mi áll. Jelen helyzetben is érdekes váltás történt három csapatnál és három kerékpármárkánál, nem távozott, nem érkezett egy új márka sem, hanem mindegyikük jövőre más csapatot támogat, konkrétan a Jumbo-Visma Cervelóval, a Sunweb Scott-tal, míg a Mitchelton-(Scott) Bianchival vág neki a 2021-es szezonnak.

Az értesülések szerint a Jumbo-Visma kerékpárosai a jövő évben Cervelo S5, R5 és P5 kerékpárokat fognak használni, Tom Dumoulin számára nem lesz újdonság, hiszen ő a Sunwebnél szintén Cervelókat használt.

A Sunweb bringásai a Scott Addict RC-n és az új Foil közül választhatnak a mezőnyversenyekre, míg időfutamon a Plasma fogja őket szolgálni.

A GreeneEdge Cycling (Mitchelton-Scott jelenleg) versenyzői számára hasonló lesz a választék, mint idén a Jumbo-Vismánál volt, mezőnyben Oltre XR4 , időfutamon az Aquila kerékpárokkal fognak versenyezni, de várhatóan az új Specialissima is elérhető lesz számukra, de erről még nincs hivatalosan megerősített információ.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo