fbpx

Karácsonyi ajándék: Nevezd be családodat, barátaidat a XVI. Balatonkör kerékpártúrára!

Még nem tudod, mit ajándékozz Karácsonyra? Nevezd be családodat, barátaidat kedvezményesen a XVI. Balatonkör kerékpártúrára!

balatonkör lógó számmal16. évfordulója alkalmából új helyszínen debütál a Balatonkör kerékpártúra 2015 április 25.-én. Siófok és Balatonföldvár után Zamárdit választották a szervezők kiindulási pontnak. A másik változtatás a szervezői csapatot érinti. A túrát 2000-óta rendező Balatonkör Team elköszönt a 2010. óta társszervezőként együttműködő Vuelta Kft.-től és új szakmai partnerrel folytatja a szervezést. A rendezők elkötelezettek a fejlődés mellett és még színvonalasabb programokkal készülnek a legnagyobb magyarországi tókerülő túrára – mondta Márkus Gábor a Balatonkör egyik alapítója.

A túra részleteiről a megújult és folyamatosan frissülő www.balatonkor.hu oldalon találhatnak információt az érdeklődők. A Balatonkör weboldalán mostantól a nevezés is elérhető. Az eddigi facebook oldal sajnos már nem üzemel, ezért újat hoztunk létre. Aki továbbra is szeretne napi szinten információt kapni a XVI. Balatonkör túráról, azok az alábbi linken követhetnek bennünket: https://www.facebook.com/pages/Balatonk%C3%B6r/737580699659053

balaton_kor_2

Ha már nevezésről esik szó: Még nem tudod, mit ajándékozz karácsonyra? Segítünk! Mi is lehetne a legjobb ajándék, mint a közös kaland. A XVI. Balatonkör túrán életre szóló élményeket gyűjthet a család és a baráti társaság! A december 23-ig befizetett nevezésekről ajándékkártyát küldünk e-mailen, így már a fa alatt kézzel foghatóvá válik az ajándék. A december 31.-ig leadott nevezésekre további kedvezményt biztosítunk.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén a szervezők állnak rendelkezésre: balatonkor@gmail.com

Kellemes Ünnepeket Kívánunk: Balatonkör Team csapata!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo