fbpx

Ismét őrült garázdálkodik a visegrádi erdőben!

Ezúttal Visegrád környékén volt túlbuzgó valamelyik aktivista, aki úgy gondolta: egy bicajos vagy motoros sérülése nem nagy ár a környezetvédelemért – írják a hegylakok.hu oldalon, ahol az alábbiakat olvashatjuk:

drotkotelSziasztok! Tegyétek közzé légyszíves ezt a képet, nehogy valamelyik motoros belefusson! – áll Péter levelében, mi pedig természetesen továbbítjuk a fotót. A leírás szerint a Visegrádi-hegységben, azon belül is a Dömös területén található Vadálló-kövek közelében sikerült lencsevégre kapni az úton keresztben kifeszített drótkötelet.

Ahogy sejthető volt, a túraútvonalon többször előfordultak motorosok és bicajosok, valószínűleg ezért rakta ki valamelyik túlbuzgó aktivista a kötelet. Ha tehetitek, kerüljétek a környéket, valamint terepezés közben igyekezzetek olyan útvonalat választani, mely semmiképpen nem érint turistaösvényeket, ezzel is megelőzve, hogy a motorosok jelenléte ilyen – és a korábbiakhoz hasonló – esztelen reakciókat váltson ki az emberekből.

Természetesen mi is óvatosságra intjük az előreláthatólag remek idővel kecsegtető hétvégén bringázókat, előzzük meg az esetleges baleseteket!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo