fbpx

II. Tour de Ring: a 24 órás verseny mellett 100 km-es futam a Hungaroringen!

A hétvégén a kerékpárosoké lesz a Hungaroring a II. Tour de Ring keretein belül, és az előkészületek hajrájában a szervezők egy 24 körös (105 km) országúti futamot is kiírtak a fő attrakció, a 24 órás verseny, és egyéb programok mellé!

hungaroring_5

A 24 órás verseny, a II. Shimano Ring 24 másodszor kerül megrendezésre, a csapatok, duók és szóló indulók szombattól vasárnapig, az éjszakát is beleértve köröznek majd a Hungaroring 4381 méteres , 36 méter szintkülönbségű aszfaltcsíkján.

hungaroring_1

Emellett július 12-én és 13-án is lesznek gyerekversenyek, különböző betétfutamok, melyek közül a legnagyobb érdeklődésre a 24 körös mezőnyverseny tarthat számot. A II. Tour de Ring eseményeiről a következő linken található bővebb információ: http://www.tosport.hu/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=8&Itemid=186

hungaroring_3

A 105 kilométeres országúti futam vasárnap 10 órakor rajtol és a befutóra nem sokkal a 24 órás verseny vége előtt kerül sor. Fontos, hogy az indulóknak meg kell majd osztani az aszfaltot a 24 órás indulóival, vagyis figyelni kell egymásra, és a sportszerű versenyzésre (utóbbiba beletartozik az is, hogy ne segítsék egymást a különböző futamok résztvevői).

hungaroring_2

Friss információ a nevezéssel kapcsolatban, hogy az előnevezés a 10-én pénteken beérkezett pénzekre vonatkozik és ami fontos, hogy minden nevezés mellé az esemény technikai pólója jár ajándékba. Bővebb nevezési és egyéb információk a versenyre vonatkozólag itt található: http://www.tosport.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=216&Itemid=357

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo