fbpx

Hétvégén indul a “Városok a kerékpározásért” roadshow

Szeptember 14-én kezdetét veszi a “Városok a kerékpározásért” elnevezésű rendezvénysorozat, melynek első állomása Szeged lesz.

2013. szeptember 14-én, szombaton Szegeden, vasárnap Kecskeméten rendezi meg kerékpáros roadshow-sorozatának nyitó állomásait az SzKSC és a Vuelta Sportiroda.

Ügyességi pálya

Az „Városok a kerékpározásért”, határokon átívelő kerékpáros rendezvénysorozat minkét állomásán, szombaton 14 és 18 óra között várják a kerékpározni szerető gyerekeket, családokat. Megéri eljönni, és részt venni minél több programban, mert a tallérgyűjtő játék első 400 résztvevője ajándékot kap, és a KRESZ teszt kitöltői között 2 db értékes mountain bike-ot sorsolnak ki a helyszínen. A látványos trial és freestyle bemutatóktól a nézők lélegzete is eláll! A sprintversenyeken pedig a gyerekek mérkőzhetnek meg egymással.

A Szegedi Kerékpáros Sport Club, a szabadkai Spartak Kerékpáros Egyesület és a Vuelta Sportiroda Kecskeméten és Szegeden kívül mégSzabadkán és Horgoson rendez kerékpáros programokat, hogy bemutassa ezt a sokszínű sportágat. A kerékpározás és a biztonságos közlekedés népszerűsítése mellett a négy várost érintő a rendezvény célja az is, hogy a kerékpáros programokon keresztül közelebb hozza egymáshoz a határ más-más oldalán élő szerbeket és magyarokat. A program az Európai Unió támogatásával (HUSRB/1203 Action 2.2.2 People to people) valósul meg.

1. állomás

2013.09.14. Szeged: Újszegedi Liget, Játékok Kertje (Erzsébet liget)

2. állomás

2013.09.15. Kecskemét: Vasútkert, Katona József Park

FreestyleProgramok:

Freestyle és Triál show

Ügyességi bringapálya

Bringapárbaj

Vezetett túra a városban

Játékos versenyek

KRESZ Teszt

Ajándéksorsolás (a fődíj két darab MTB kerékpár)

A részvétel ingyenes!

A roadshow további állomásai:

2013.09.28. Szabadka: Trg Slobode (Szabadka, Szabadság tér)

2013.09.29 Horgos: Glavni Trg (Horgos, Fő tér)

További részletek:

www.facebook.com/Cities4Cycling

www.sites.google.com/site/cities4cycling/

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo