fbpx

Gyereknap a Millenáris Velodromban

Idén akár két gyereknapon is részt vehetnek a gyerkőcök, hiszen a zuglói Millenáris Velodrom már május 16-án, szombaton 10 és 15 óra között is különböző programokkal várja őket. Az izgalmas pályaversenyek mellett a gyermekeknek és családoknak is lesz futam, bárki kipróbálhatja a több mint 110 éves betonteknőt, illetve ügyességi pályán bizonyíthatja kerékpáros tudását.

milli_1

Ha nem akarnak bringázni, kincskereséssel tölthetik az időt, miközben a zenéhez a hangosítást a Green Bikes for Peace projekt keretében debütált bringareőmű biztosítja (http://www.greenbikesforpeace.eu/hu/bringaeromu). Ezenkívül lesz bringapóló és futóbringa bemutató, garantált jóhangulat, móka-kacagás. A belépés ingyenes, a kilátogató gyermekeket ajándékkal várjuk.

milli_2

Helyszín:
Millenáris Velodrom
Budapest, XIV. Szabó József u. 3. (a Récsei Center mögött)

milli_3
Millenáris Velodrom

A Millenáris Velodrom Európa legrégebbi kerékpárpályája, mely a Milleniumra épült. 1897-ben itt rendezték meg az első nyilvános hazai futballmérkőzést, 1928-ban pedig a kerékpáros világbajnokságnak adott otthont. A 113 éves, Hajós Alfréd tervei alapján a húszas években átépített pálya szerdán 16 és 21, míg szombaton 10 és 15 óra között nyitva áll bárki előtt, a belépés ingyenes.

További információk: http://velodrom.hu

milli_4

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo