fbpx

Gyere endúrós bringás fesztiválra a Júliai-Alpokba, most kedvezményes nevezéssel!

Egyre népszerűbbek az enduró versenyek, bringázások, de sajnos itthon kevés lehetőség nyílik rá. Ellenben a szlovéniai Júliai-Alpok egyfajta endurós paradicsom, amit a Trans Julius szervezői ki is használnak alaposan! Most pedig a Bikemag.hu olvasói kedvezőbb áron jöhetnek velünk veretni egy kicsit. Sőt nem is kicsit, hiszen 4 napos a rendezvény!

trans julius enduro festival

A Soča-völgy, Kranjska Gora, Bohinj, Cerkno és Škofja Loka ismerősen hangozhat a gyalogtúrázóknak, vadvízi kajakosoknak, de mostantól a bringások is a szívükbe fogják zárni, ugyanis itt rendezik meg 2017.06.22-06.25-ig a Bohinj Outdoor Festival-t és a Trans Julius  négy napos enduro versenyt is!

Már maga az Outdoor Festival is érdekesnek ígérkezik önmagában, hiszen változatos programokat ígér akkor is, ha családdal, vagy akár gyerekekkel együtt érkezel. Lesz itt filmvetítés, lehet falat mászni, lesznek vezetett gyalogtúrák, a gyerekeket pedig bringasuli, pump track pálya, futibringa verseny várja. Emellett lehet kajakozni, vadvízen evezni, slackline-ozni, és zipline-ozni. Tehát programokban igencsak bővelkedik a négy napos rendezvény. Azok sem panaszkodhatnak majd, akik bulizni szeretnek, mert az esték ennek a fényében telnek.

A táj lenyűgöző már a képek alapján is!

A táj lenyűgöző már a képek alapján is!

Akik viszont komolyabban montiznak, sőt a gyorsabb lejtőzésektől sem félnek, megmérettethetik magukat az enduro versenyen a Trans Julius-on. 2017. július 22.-én egy éjszakai prológgal indul a verseny Cerkno-ban, utána pedig az esti buliban lehet az élményeket megosztani egymással.

Ha kemény vagy, itt keménykedhetsz!

Ha kemény vagy, itt keménykedhetsz!

Másnap a festői Soča-völgybe költözik a mezőny, utána pedig Bohinj-ba. A leghosszabb mért szakasz a Soriška planina-n lesz, amit már nagyon várunk, mert “Cath the flow” névre hallgat, így vélhetően nem csak nehéz, de izgalmas útvonal is lesz egyben. Vasárnapra is jut még egy szakasz egészen a tóig, méghozzá tömegrajttal a Vogel Ski Resort-tól, ami egyfajta mini Megavalanche lesz 🙂

Na? Ott leszel velünk?

Na? Ott leszel velünk?

Elmúltál 16 éves? Szeretnél montis legendákkal együtt versenyezni? Felkészültél testben és lélekben egy négy napos megmérettetésre? Elég bátornak tartod magad, hogy köves, technikás ösvényeken veress? Próbára tennéd a tudásodat, és erőnlétedet?

bikemaghu

AKKOR GYERE VELÜNK, ÉS NEVEZZ KEDVEZMÉNYESEN! KATTINTS IDE ÉS ÍRD BE A KÉPEN LÁTHATÓ BIKEMAGHU2017 PROMÓ KÓDOT ÉS TAKARÍTS MEG 40 EURÓT!

18359024_1675326342770766_2995357444303952677_o

Mi biztosan ott leszünk mind a fesztiválon, mind a rajtnál, gyere és csatlakozz hozzánk te is! A nevezés a szállás költséget nem tartalmazza. Szállásokhoz ITT találsz infót a “booking” résznél. Ellenben a nevezés ezeket mind tartalmazza:

-4 mért versenypályát
-Trans Julius mezt
-rajtszámot
-chipes időmérést
-a verseny első napján vacsorát, a többi napon ebédet
-frissítőpontokat
-transzfereket felvonókkal, vonattal
-rajtcsomagot a támogatói ajándékokkal

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo