fbpx

Friss képek a Fourcross OB épülő pályájáról!

Szinte már csak a tűzés van hátra a GravityHall Downhill és Fourcross Országos Bajnokság átépített pályáin, ami rendjén is van, ugyanis jövő hétvégén (július 25-től 27-ig) már versenyezni fognak rajtuk Magyarország legjobb lejtősei!

A downhillhez hasonlóan a fourcross pálya is komoly átalakuláson ment át az elmúlt évhez képest, rengeteg föld lett megmozgatva és a rajt is arrébb került, így teljesen új felső része van a nyomvonalnak. Még egy rövid dh-s szakasz is helyt kapott, végül pedig a szerpentin néhány kanyarjában lehet még javítani a pozíciókon a célvonalig.

4X_OB_palya1

A versenyen bárki elindulhat, akár rendelkezik versenyzői engedéllyel, akár nem. Külön értékelés az Országos Bajnokság, amibe természetesen csak a licenszesek számítanak majd, valamint a magyar válogatott keretbe is kvalifikálhatnak az igazolt sportolók. Előnevezéssel akár már 2.000 Ft, ami a tányéros síliftes felszállítást is tartalmazza! Kedvezményes előnevezés július 23-ig a www.dhracing.hu -n!

A GravityHall Fourcross Országos Bajnokság versenykiírása letölthető innen.

További hírek és információk az esemény facebook lapján, illetve a www.dhracing.hu –n érhetőek el, érdemes körbenézni, hiszen a verseny izgalmain és élményén felül változatos nyereményekben, sorsolásokban és egyéb szolgáltatásokban, valamint ajándékokban lesz részük a rendezvényre érkezőknek!

4X_OB_palya2

4X_OB_palya5

4X_OB_palya4

4X_OB_palya3

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo