fbpx

Freeride Mountain Bike World Tour: három évig biztos a rendezvény szponzori háttere

Münchenben, 2010. december 20-án a TSG aláírta az együttműködési megállapodást a Freeride Mountain Bike Association (FMBA) képviselőivel, ezzel megerősítve, hogy további három évig támogatni kívánja az FMB World Tourt. Ezzel a lépéssel is szeretné az eddig főként a téli sportokra koncentráló védőfelszerelés-gyártó megerősíteni a pozícióját az extrém MTB világában. Az együttműködési megállapodás megkötésének időzítése szerencsés, hiszen így a 2011-es rendezvénysorozat, illetve annak első állomása, a 2011. április 2-3-án zajló Vienna Air King így már biztos szponzori háttérrel veheti kezdetét.

FMB World Tour, Freeride Mountain Bike Association, Vienna Air King, Tarek Rasouli, freeride, FR, Slopestyle, Rasoulution: Münchenben, 2010. december 20-án a TSG aláírta az együttműködési megállapodást a Freeride Mountain Bike Association (FMBA) képviselőivel, ezzel megerősítve, hogy további három évig támogatni kívánja az FMB World Tourt. Ezzel a lépéssel is szeretné az eddig főként a téli sportokra koncentráló védőfelszerelés-gyártó megerősíteni a pozícióját az extrém MTB világában. Az együttműködési megállapodás megkötésének időzítése szerencsés, hiszen így a 2011-es rendezvénysorozat, illetve annak első állomása, a 2011. április 2-3-án zajló Vienna Air King így már biztos szponzori háttérrel veheti kezdetét.

Sam Pilgrim kápráztatja el a közönséget a Big in Bavarián

A jövőre a második szezonját kezdő FMB World Tour ezzel megszerezte első, hosszútávú állandó partnerét a TSG személyében. Tarek Rasouli, az FMBA elnöke úgy értékeli, hogy ezzel végre elindultak azon az úton, hogy az FMB World Tour olyan meghatározó világméretű extrémsport-versenysorozattá nője ki magát, amilyenek más sportágakban már régóta sikeresen működnek – mint például a TTR World Snowboard Tour. A 2011-es rendezvénysorozat szervezése amúgy a finisébe érkezett, így elsőként Bécsbe várják a freeride szerelmeseit.

Mi fán terem az FMB World Tour?

A Freeride Mountain Bike (FMB) World Tour célja, hogy a freeride MTB szakág (big mountain, slopestyle és dirt jump) fejlődését elősegítse. Ennek érdekében világranglista pontrendszert dolgoztak ki a versenyzők részére az ötletgazdák, illetve a versenyszervezőket a pályaépítés/kijelölés, versenybíráskodás és biztonság kérdésében kívánják segíteni.

FMB World Tour / Freeride Mountain Bike Association

FMB World Tour / Freeride Mountain Bike Association

Az FMB World Tour rendezvényeit a Freeride Mountain Bike Association (FMBA) nonprofit szervezet fogja össze. A FMBA célja, hogy a freeride szakágat minél professzionálisabb szintre juttassa el, helyzetét pedig az egyre növekvő médiavisszhang és tömegérdeklődés segítségével megszilárdítsa a legnépszerűbb sportágak között.

A szervezet 2010. márciusi tisztségviselő választását követően az FMBA-t háromtagú igazgatótanács vezeti: Tarek Rasouli elnök mellett Todd Barber alelnök és Jeremy Roche szakmai igazgató tevékenykedik.

További információk:
www.fmbworldtour.com
www.facebook.com/FMBWorldTour

Szöveg: HBalage
Forrás és fotó: FMB World Tour sajtóközlemény

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo