fbpx

Fejkamerás videó az idei downhill OB pályájáról

Már csak szűk két hét és megkezdődik a 2014-es GravityHall Downhill és Fourcross Országos Bajnokság, ahol eldől kik lesznek a lejtős szakágak ez évi bajnokai!

Addig is egy fejkamerás videó segítségével megismerkedhetünk a DH OB pályájával, ami jelentősen megújult idénre is. Rengeteg munkaórát öltek bele a srácok, de úgy látszik meglett a gyümölcse, hiszen a múlt hétvégi pályanyitáson csupa pozitív vélemény érkezett a jelenlévőktől.

Sziklakert a cél előtt néhány kanyarral

Sziklakert a cél előtt néhány kanyarral

A felvételen Muszula Balázs látható, akit Gács Péter követ, sisakja tetején a kamerával. Balázs könnyed biciklizése ne tévesszen meg senkit, van benne bőven kihívás, de természetesen minden pályaelemnél épült kerülő nyom is.

Július 18-tól 20-ig még lehet gyakorolni, próbálgatni az eplényi nyomvonalat a verseny előtt, aztán már csak egy hét, és jön az Országos Bajnokság, július 25-től 27-ig! Idén is egy látványos, izgalmakkal teli versengésre lehet számítani, szombat délután fourcrossban, vasárnap pedig downhillben kerül sor a bajnokavatásra!

A rendezvényről további információk és kedvezményes előnevezés a www.dhracing.hu oldalon, illetve legfrissebb hírek az esemény facebook lapján.

Fejkamerás videó:

[youtube height=”360″ width=”640″]https://www.youtube.com/watch?v=wC9mPjBoehw[/youtube]

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo