fbpx

Eurobike november végén!

November 24-26-án rendezik Európa legnagyobb kerékpáros kiállítását az Eurobike-ot. A koronavírus-járvány miatt a rendezvényt kénytelenek voltak ősz végére halasztani a szokásos szeptember eleji időpontról, viszont az eredeti időpontban sem maradunk program nélkül, mert akkor fogják rendezni a Eurobike Digital Dayst.

eurobike 2020

A jelenlegi állás szerint a 2020-as Eurobike nem marad, csak a tervezetthez képest később rendezik, a megszokott szeptember eleji időpontról november végére kerül át.
A járvány hatásaként idén óriásit növekedett a kerékpárok eladása, mely komoly kihívás elé állította mind a gyártói, mind a kereskedői, mind a vásárlói oldalt. A 2020-as Eurobike jó alkalom lesz arra, hogy közösen lezárják ezt az évet és az új, 2021-es szezont elkezdjék Európa legnagyobb kerékpáros kiállításával. Több mint 450 kiállítót és 10 000 látogatót várnak idén az Eurobike-ra, mely a 2020-as év speciális helyzetét nézve igazán magas szám. Ráadásul a gyártók és a kereskedők itt szemtől szembe tudnak majd egymással beszélni.

Természetesen mindenkiben felmerül, hogy a koronavírus-járvány ellenére, hogyan tudják megrendezi a szervezők a kiállítást, erre választ a rendezvény szigorú koronavírus-szabályai adják meg, mellyel a minimálisra csökkentik a fertőzésveszélyt a rendezvényen. A szabályokra már most felhívják a figyelmünket a szervezők, mert ezek nélkül nem rendezhető meg biztonságosan az Eurobike.

Szeptember 1. és 3. között sem maradnak program nélkül az iparág szereplői, ugyanis akkor rendezik a rendhagyó Eurobike Digital Dayst, ahol a nevében szereplő módon, azaz digitálisan felületen keresztül beszélgethetnek a kerékpáripar szereplői különböző témákban.

További információkért keressétek a Eurobike honlapját.

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo