fbpx

Ellopták a japán világutazó kerékpárját Budapesten! Segíts megtalálni!

Yoshihiro Shimada japán világutazó 5 éve indult útnak, több kontinenst bejárt, hihetetlen kalandokon ment keresztül, de mind ő, mind kerékpárja a megpróbáltatásokat jól bírta…
Mindezidáig, mivel Budapesten a ritka és egyedi kerékpárt ellopták!

bd1-01

A kerékpárt – megérkezése után – szálláshelyén a Budapest VII. kerület Kertész utca 35 lévő Hostel udvarán lakatolta le Yoshihiro, és ami sem Afrikában, sem Ázsiában nem fordult elő: a kiváló kerékpárzárat tolvajok elvágták és a bringát elvitték.

A japán világutazó 2008-óta van úton egyedi építésű összecsukható kerékpárjával, amely elmondása szerint olyan mintha a „teste egy része” volna így nehezen pótolható.

Yoshihiro utazásairól blogot vezet a http://on-the-pla.net/ oldalon japán nyelven, de videó blogja mindenki számára élvezhető a Youtube-on : http://www.youtube.com/user/yoshimadan

A japán utazó kerékpárja: Riese und Müller „RM” Birdy „BD1” könnyen kézben fogható összehajtható vázas, ezüst színű, német egyedi gyártású kerékpár első-hátsó csomagtartóval, mindkettő egyedi típus, több egyedi átalakítással alkalmassá téve a sok csomag szállítására.

“A kerékpárt Magyarországra érkezésem napján, 2014 január 16-án, a 1073 Kertész utca 35 Fsz.5. alatt található szállásom elől vitték el, éjfélkor már nem volt ott, a kerékpárzárat elvágták, a levágott lakatot otthagyták.” – mondta el Yoshihiro a lopással kapcsolatban.

bd1-02

Az egyedi kiskerekű kerékpárt nagyon könnyű felismerni, adatai megtalálhatók a Bikesafe.hu oldalon.

Kérjük aki információval rendelkezik a kerékpárral kapcsolatban lépjen kapcsolatba a Bikesafe.hu-val!

A nyomravezetőnek 50000 forint díjat ajánlottak fel, akinek a segítségével a japán világutazó visszakaphatja kerékpárját!

Köszönjük ha eljuttatod Te is az információt!

 

 

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo