fbpx

Elérhetőek az FLR cipők hazánkban!

A kitűnő minőségű és kiváló ár-érték aránnyal rendelkező FLR cipőket már Magyarországon is megveheted!

Az FLR-t szenvedélyes kerékpárosok alapították, akik lehetőséget szerettek volna adni minden kerékpárosnak, hogy elérjék a céljaikat. Minden egyes cipőt profi kerékpárosokkal együttműködve fejlesztettek. Tapasztalataikat felhasználták a tervezés, a technológiák fejlesztése és az alapanyagok kiválasztása során, hogy maximális kényelmet és teljesítményt nyújtsanak.

FLR F-XX II

Csúcskategóriás országúti cipőjüket, az F-XX II-t például Julien Bérard-dal, az AG2R Pro Tour versenyzőjével szoros együttműködésben tervezték, és ezt használja a tavalyi kétszeres Vuelta szakaszgyőztes Ben King is.
Az FLR cipők számára egyáltalán nem ismeretlen hely Magyarország sem. 2015-ben a Tour de Hongrie hegyi szakaszait megnyerő norvég versenyző, Marius Hafsas is az FLR csúcsmodeljére, az F-XX-re tette le a voksát a következő, 2016-os szezonban!

FLR F-95X II

Csúcskategóriás MTB cipőjüket, az F-95X II-et már teszteljük, melyről olvashattok majd a Bikemag.hu-n.

Vibram talpú, nehéz, sziklás terepen mászásra is alkalmas cipőjük, a Bushmaster Pro hazánk népszerű technikai edzőjének, Dancsuly Dávidnak a választása (és nem csak azért, mert színben annyira passzol a Superior Team Issue kerékpárjához!)

FLR Bushmaster Pro

Freeride cipőjüket, az AFX-et Aurélien Fontenoy 3x-os Világbajnokkal közösen tervezték, hogy egyedülálló teljesítményt, tartósságot és tapadást nyújtson extrém felhasználás esetén is.

FLR F-65

Egyik mountainbike cipőjüket, az F-65-öt Franciaország első számú MTB magazinja, a Vélo Vert idén az év cipőjének választotta!

Belépő kategóriás modelljeik, az F-55 MTB és az F-35 országúti cipők kedvező áron, 19 990 Ft-os javasolt fogyasztói árral érhetőek el.

FLR F-35

 

Ha kíváncsi vagy azok véleményére, akik már FLR cipőt használnak, kattints ide.

Nézd meg a többi modellt is, és kezd a kerékpározást “jobb” lábbal, válassz FLR cipőt!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo