fbpx

Egy igazi F1-es gép a Mali üzletében

Az autósport csúcsának számító Forma 1-ben látszik igazán, hogy mennyi kreativitás, technikai fejlesztés, pénz, energia szükséges ahhoz, hogy a versenysportban komoly sikereket érjünk el. Ezt az igyekezetet ismerjük a kerékpársportból. Ha azonban kíváncsi vagy egy igazi Forma 1-es autó technikai megoldásaira, részleteire, elementális erőt sugárzó megjelenésére, látogass el boltunkba!! A MALI bécsi úti üzletében egy eredeti McLaren Mercedes-t vehetsz szemügyre elérhető közelségből.

Egy igazi F1-es gép a Mali üzletében

Egy igazi F1-es gép a Mali üzletében

Az autó David Coulthard 1999-es gépe, az MP4/14. Tudvalevő hogy a Forma 1-ben ez a korszak a McLaren és a Ferrari versengéséről szólt (Schumaher, Irvine / Ferrari, Hakkinen, Coulthard / McLaren). Ami pikantériája a dolgnak, hogy ha jól belegondolunk, akkor az 1999-es év világbajnok autója tekinthető meg nálunk, hiszen Coulthard csapattársa Hakkinen ugyanezzel az autóval nyertre az 1999-es Forma 1-es világbajnokságot, David pedig 4. lett.

A McLaren sokat tudna mesélni a versenyzés élményéről. Ha elég közel hajolsz, talán a füledbe suttogja hogy milyen érzés volt elsőként látni a kockás zászlót Silverstone-ban…

További információk: www.mali.hu
Forrás és fotó:
Mali Kft.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo