fbpx

Egy hét múlva Egeres-völgy Sport Fesztivál, benne Bükk Maraton!

Augusztus első hétvégéjén, Felsőtárkány és környékén rendezik a kétnapos Egeres-völgy Sport Fesztivált, melynek fő programja a terepfutás és a Titán Kupa mellett a Top Maraton sorozat harmadik állomása, a 13. alkalommal kiírt Bükk Maraton hegyikerékpárverseny lesz.

SAMSUNG CSC

A szervezők a hétvégére több ezer érdeklődőt várnak, készülnek a melegre, frissítőről és az energiáról a High5 gondoskodik. Az augusztus 3-4-ei programok közt az utánpótlás-korú kerekesek számára szombaton a Titán Kupa ad versenyzési lehetőséget. A Bükk Maraton három távjára Nagy Ádám főszervező, az eddigi évek tapasztalata alapján összesen 1200-1300 indulóra számít. A versenyt követő tombolán egy hegyikerékpárt is kisorsolnak.

A Bükk Maraton alkalmával a Mozgásvilág.hu az Evolúció Díjjal azokat jutalmazza, akik az elmúlt esztendőhöz képest – ugyan azon távon indulva – a legnagyobb fejlődést mutatják.

A Bükk Maratont 37 kilométerre (743 méter szintkülönbség), 58 (1490 m) és 93 kilométerre (2563 méter szint) hirdetik meg a szervezők. Az augusztus 3-ai Titán Kupát U7, U9, U11 és U13-as korosztályban írta ki a Nagy SE. A III. Egeres-völgy Terepfutás távjai 5 és 13 kilométer, itt 14 éven felüli versenyzőket vár a rendezőség.

A kiegészítő-rendezvények közt természetjáró túra, tésztaparti és koncert is szerepel.

Nevezés: www.odinsport.eu  

Egyéb információk: www.bukkmaraton.hu és www.evsf.hu

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo