fbpx

Deuter Front Triangle Bag váztáska miniteszt

A közel 120 éves tapasztalattal rendelkező Deuter márka széles táskakínálata a felhasználás igényeit maximálisan szem előtt tartja, így alig található általános modell a palettán. Jó példa erre a Front Triangle Bag váztáska, amely a kerékpár fő vázcsövei közé, a felsőcső alá rögzíthető típus, praktikus használatot biztosítva a legtöbb kerékpártípus és stílus számára.

Praktikus táskamegoldás tökéletesen kivitelezve...

Praktikus táskamegoldás tökéletesen kivitelezve…

A 19. században(!) alakult német cég postai zsákok gyártásával kezdte működését, ma már a világ egyik vezető túrafelszerelés-gyártója. A Deuter a szakértelmet a legjobb anyagokkal és csúcstechnológiával ötvözi, a kerékpáros táskakínálatukban bármely szakág szerelmese megtalálja a szükséges kellékek tökéletes hordozóját.

Montikhoz illeszkedik a legjobban...

Montikhoz illeszkedik a legjobban…

A Deuter Front Triangle Bag a klasszikus háromszög alakú váztáska speciális változata, amely nem a felsőcső és a nyeregvázcső hajlatába kap helyet, hanem elől, a felső-, az alsó és a fejcső találkozásánál. Mindig kézközelben van, akár menet közben is egyszerűen és biztonságosan hozzáférhetünk a szükséges kellékekhez. Sokféle eszköz pakolható bele: pumpa, szerszám, kulcs, esődzseki vagy mondjuk energiaszelet. 1,3 literes kapacitása meglepően sok mindent elnyel.

A merevítésnek köszönhetően ellenálló, és kiváló védelmet nyújt...

A merevítésnek köszönhetően ellenálló, és kiváló védelmet nyújt…

A Front Triangle Bag rendkívül masszív darab, köszönő viszonyban sincs a 90-es években oly divatos neonszínű, vékony, lágy váztáska-típusokkal. A legendás német márka garanciát jelent a minőségre, alapanyaga pedig fejlett 250D Pocket Rip és Microrip-Nylon technikai mikroszövet. Ezek könnyűek, ellenállók, tisztíthatók és akár 2.000 mm vízoszlop-nyomásnak is ellenállnak, köszönhetően a hatékony poliuretán bevonatnak. A Front Triangle Bag minden bizonnyal tartós darab lesz.

A Deuter eme táskája a hírnévhez méltó átgondolt tervezés gyümölcse, megfelelő merevítéseket kapott, így azt simán kibírja, amikor a kerékpárt vállra véve karunk a táskára támaszkodik. Az alapanyag a vízzáró bevonat mellett kívülről lepergeti a csapadékot. A finoman működő cipzár ugyancsak vízhatlanított, tehát még tartós esőben sem lesz gond a beázással. A táska oldalán lévő logó fényvisszaverő nyomat, hozzájárulva a kerékpáros biztonságához. A Front Triangle Bag a váz síkjából nem áll ki, így egyáltalán nem akadályozza a hajtást.

1,3 liter kapacitás, nagyobb minipumpáknak is elegendő hely...

1,3 liter kapacitás, nagyobb minipumpáknak is elegendő hely…

A 13 x 36 x 5 cm méret a legtöbb vázhoz jól illeszkedik, akár össztelós MTB kerékpárokon is alkalmazható, a 36 cm-es hossz pedig már a nagyobb “minipumpák” számára is elegendő. Ideális tárolóhelyet biztosít a szerszámok, az elsősegélycsomag vagy bármilyen egyéb kerékpározás során szükséges apróbb tárgy tárolására. Ezek nemcsak könnyen elhelyezhetők, hanem gyorsan meg is találhatók köszönhetően a hosszú, a táska közel egész hosszában végigfutó cipzárnak, illetve az enyhén V-alakú formának.

A Deuter Front Triangle Bag váztáskát kipróbáltuk, meggyőződtünk mind az átgondolt tervezésről, mind a minőségi kidolgozásról. Eme típus számos előnnyel kecsegtet, praktikusabb használatot tesz lehetővé, mint a szokványos háromszög alakú váztáska. Tömege elenyésző, könnyebb mint bármely más váztáskatípus – gyártótól és modelltől függetlenül. Vásárláskor és a típus kiválasztásakor egy-két dologra érdemes figyelni: a vázkialakítás és a váz csőformái nem minden esetben adják magukat az adott táskatípus rögzítéséhez. A „háztartásunkban” található öt kerékpár közül a Deuter Front Triangle Bag háromra tökéletesen passzolt, elhelyezése és használata egyiken kissé problémás, az ötödig esetében pedig egyenesen lehetetlen. Természetesen a Deuter pontosan ezért kínál annyiféle váztáskát, hogy minden kerékpár és kerékpáros megtalálja a számára tökéleteset!

Sajnos nem minden vázkialakításhoz és mérethez passzol a forma...

Sajnos nem minden vázkialakításhoz és mérethez passzol a forma…

Jellemzők:

  • praktikus háromszög alakú váztáska
  • formájának és felépítésének köszönhetően szinte bármilyen kerékpártípusra rögzíthető
  • Deuter Microrip-Nylon alapanyag
  • fényvisszaverő nyomatok
  • hevederrel rögzíthető a vázhoz
  • vízlepergető anyag
  • könnyen tisztítható
  • 1,3 liter űrtartalom
  • 140 g tömeg
  • 13 x 36 x 5 cm méret

Ajánlott fogyasztói ár: 5690 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

Többféle méretben, vázon belül vagy felsőcsöre...

Többféle méretben, vázon belül vagy felsőcsöre…

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo