fbpx

Chris Horner a Lampre-Merida csapatához szerződhet!

Az amerikai VeloNews információi szerint szinte 100%-ra vehető, hogy a 2013-as Vuelta győztese, a 42 éves Chris Horner a Lampre-Merida csapatába szerződik.

Karácsony előtt még arról írtunk, hogy a veterán amerikai bringás egyelőre csapat nélkül maradt 2014-re, de a mai napon megjelent cikk szerint a VeloNews portál egy megbízható informátorra hivatkozva biztosra veszi, hogy Horner a szerződés aláírása előtt áll az olasz WorldTour-gárdával.

Chris Horner

Chris Horner

Horner egyelőre nem nyilatkozott a hírrel kapcsolatban, a twitteren sem üzent semmit, ahogy a csapat sem adott ki hivatalos közleményt. A VeloNews megkeresésére a Lampre-Merida egyik sportigazgatója, Bruno Viscino válaszolt, aki Ausztráliában készül a Tour Down Under-re a csapattal:

Amikor eljöttem Olaszországból, nem volt még semmiről megállapodás. Tudom, hogy tárgyalásban álltunk Hornerrel, de ahogy én tudom, hivatalosan még semmi hír erről. A csapatnak érdekében áll igazolni egy amerikai versenyzőt.

A Lampre menedzsere, Brent Copeland az olasz Tuttobici portálnak nyilatkozott:

Horner új ügynöke (Horner az új évre lecserélte korábbi ügynökét, Michael Rutherford-ot) felhívott egy ajánlattal a lehetséges igazolásról, de nem mi vagyunk az egyetlenek, akikkel tárgyalnak. A telefonhívás után beszéltem Sarroni úrral és a csapat tulajdonosainak is felvetettem a lehetőséget. Egyelőre itt tartunk, történt egy megkeresés, amin gondolkozunk, de nem az egyetlen csapat vagyunk ezzel.

Egyes kacsák már napvilágot láttak az utóbbi időben Hornerrel kapcsolatban, a dán Christina Watches és a spanyol Caja Rural csapatához kötötték. A mai hír komolyabbnak tűnik, de egyelőre nincs hivatalos információ.

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo