fbpx

Brigetio Országúti mezőnyverseny – 2018.08.12. Komárom

Augusztus 12-én immáron 4. alkalommal várják az amatőr és igazolt kerékpárversenyzőket a Brigetio Országúti mezőnyversenyre Komáromba, ahol 97 és 43 km-es távokon mérhetik össze erejüket az indulók és a legjobbak pénzdíjazásban részesülnek.

Az elmúlt évhez hasonlóan idén is nívós verseny van kilátásban, a hazai amatőrök színe-java várhatóan ott lesz a rajtnál és rajtuk kívül egy-két “profi” részvétele sem kizárt. A versenyre nem csak az amatőröket várják, ennek bizonyítéka, hogy külön létrehoztak egy abszolút, pénzdíjas kategóriát (ahová külön kell nevezni), ahol az első három helyezettnek pénzdíjat ajánlottak fel a szervezők. Az AKESZ sorozatban részvevő korosztályos kategóriákba nevező amatőröket külön fogják értékelni azoktól, akik a pénzdíjas abszolút versenyre neveztek, ezzel is kicsit elválasztva a hazai amatőröket a “nem annyira amatőröktől”.

A 97 km-es hosszútávon 610 méter szintkülönbséget, míg a 43 km-es rövidtávon 183 métert kell leküzdenie a részvevőknek. Mindkét táv egyszerre 9 óra 30 perckor lassú rajttal indul, de a 6 km-es lassú rajt megtétele után különválasztják az indulókat, így nem fognak összekeveredni a különböző távokon versenyzők.

Idén csapatversenyt is hirdetnek, minden legalább 8 főt nevező csapat részt fog venni ezen, a legjobb 8 fő idejét összeadják és az első három csapatot különdíjazásban részesítik.

A Brigetio Országúti mezőnyverseny díjazottjai egyedi tervezésű érmeket fognak kapni a dobogón.

Kedvezményesen előnevezni augusztus 7. éjfélig van lehetőség (rövid táv: 5000 Ft, hosszú táv: 7000 Ft), utána már csak a helyszínen felárral lesz lehetőség.
Nevezni itt tudsz.

A nevezési díj számos ajándékot, kedvezményt tartalmaz, mint például energia gélt, -szeletet, kulacsot, tésztapartit kapunk a pénzünkért és 50%-os kedvezménnyel pizzázhatunk, kávézhatunk Komáromban vagy akár a gyógyfürdőt is meglátogathatjuk.

További információ a verseny oldalán: http://brigetiosport.hu/wordpress/iv-brigetio-orszaguti-mezonyverseny/

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo