fbpx

Benkó Barbi blogja: SuperCross Salgótarján

Benkó Barbara (Focus XC Team) múlt heti veszprémi sikere után sáros pályán ha lehet még lehengerlőbb volt Salgótarjánban, erről ír legfrissebb blogbejegyzésében:

Salgótarján már kezdettől fogva helyszín a sorozatban, nekem mégis kimaradt valamiért ez a futam az utóbbi években, valahogy mindig úgy jött ki. Na, de most nem! A pályáról már hallottam, hogy elég jó, tetszeni fog és tényleg! Nem tudom megállapítani, hogy ez montis vagy országútis pálya volt-e, nem is szeretem így lesarkosítani a dolgokat, maradjunk abban, hogy szerintem itt gyorsnak, erősnek és technikásnak is kellett lenni, főleg, hogy egész nap szakadt az eső és a pálya körről-körre változott, mindig volt valami újdonság, amivel nem számoltam, rosszul kijárt ívek, új nyomok, mélyebb sár.

supercross_salgotarjan_2013_karancs_kupa_bsz_BENKOBARBICXKARANCS2013

Igazi cyclocrossos körülmények fogadtak minket, sár, hideg, eső, télies időjárás, de a pálya nyomvonala abszolút alkalmas volt ezekre a körülményekre is, 100%-ban járható volt. Engem nem zavar az eső verseny közben, csak előtte nem szeretek így pályát járni meg vacogni, de hát ez a sport ilyen. Hozzá tartozik az is, hogy igazi amatőr módjára otthon hagytam a fél cuccomat, nem is értem mire gondoltam, amikor bepakoltam… Így nem volt túl sok csere ruhám, de megoldottam. Nem éreztem túl jó formában magam verseny közben, valahogy képtelen voltam felpörögni, a lábaim sem voltak jók, de ezt betudom annak, hogy végig ZH-ztam a hetet és alvásdeficitem is van rendesen. Viszont legalább sikerült az összes! Nem tudtam mire leszek képes ilyen hét után, de a terv az volt, hogy minél tovább a fiúkkal maradjak, ami odáig sikerült, amíg lekanyarodtunk a rajt utáni aszfaltról. Ott elestek előttem, le kellett szállnom, bemenni az árokba és a fiúk már ott sem voltak. Innentől kezdve majdhogynem magányosan róttam a köreimet. Remélem jövő hétre Balassagyarmatra újra régi arcom mutatom, főleg, hogy vége decemberig a vizsgáknak, most csak sima egyetem lesz, teljesen más érzés. Apának és Lindáéknak köszönöm a segítséget, nr.1!

Barbi blogja: http://benko.blogger.hu/

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo