fbpx

Balassagyarmatról a budapesti Városligetbe költözik a SuperCross!

November 29.-én Budapesten, a Városligetben kerül megrendezésre a SuperCross sorozat harmadik állomása, Econix CrossLiget néven.
CrossLiget_promo01
 
A korábban meghirdetett balassagyarmati futamot technikai okok miatt nem tudja megtartani a korábbi szervező Vitalitás SE. A sorozat zavartalan működése érdekében az észak-magyarországi helyszín egy a főváros szívében levő futammal kerül pótlásra. 
CrossLiget_promo07
A Team Econix-CR örömmel fogadta a lehetőséget, hogy az idei évben a SuperCross sorozat egy versenyét rendezhesse.
“Már egy ideje terveztünk versenyt rendezni a Városligetben. A SuperCross sorozatba való beugrás lehetősége viszonylag későn, november elején érkezett, így nagyon kevés időnk maradt. A célunk, hogy megfeleljünk mind a sorozat, mind a versenyzők kritériumainak.” – mondják a szervezők.
CrossLiget_promo03
 
A pálya nyomvonala a Közlekedési Múzeum, és az Olof Palme sétány által határol területen fog kanyarogni, érintve a Királydombot is. A szervezők nem csak a versenyzőkre gondolnak, a célterülettől nem messze egy expo rész lesz kialakítva, sok hazai forgalmazó részvételével, ahol akár igazi cyclocross kerékpárokat is kipróbálhatnak az érdeklődők. A szurkolásban (vagy versenyzésben) kifáradtak pedig kávéval, kézműves sörökkel, és hamburgerrel frissíthetnek a helyszínen.
 
Tehát november 29-én irány a Városliget, az első Econix CrossLiget alkalmából! A versenyről további információkat találtok a facebookon: https://www.facebook.com/crossliget/  illetve a hamarosasn induló websiteon: www.crossliget.hu

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo