fbpx

Armstrong január 17-én nyilatkozhat, az USADA megvesztegetéséről is…

Január 17-én, Los Angeles-i idő szerint 9 órakor kezdődik majd az Oprah Winfrey Network adásában az első interjú, amiben az USADA elmarasztaló ítélete óta Lance Armstrong nyilvánosan a kamerák elé áll.

A 90 perces adásban – ami az oprah.com-on követhető – a műsorvezetőnő valószínűleg a texasival kapcsolatban megjelent legfrissebb hírről is kérdezi majd a trónfosztott Tour-királyt, miszerint lefizette volna korábban az USADA-t.

A CBS „60 perc” című, ma este adásba kerülő riportműsorában ugyanis – a csatorna programajánlója szerint – az Amerikai Antidopping Ügynökség (USADA) első embere arról beszélt, hogy Lance Armstrong 2004-ben – amikor forró volt körülötte a levegő különböző doppingvádak miatt – 250 000 dollárral „próbálta segíteni” az ügynökség munkáját. A műsorban faggatott Travis Tygard akkor visszautasította az adományt a nyilvánvaló összeférhetetlenség miatt.

“Oprah Winfrey exkluzív interjú keretében megkötések és tabuk nélkül kérdezi majd Lance Armstrongot a doppingbotrányról, az éveken át folytatott csalásról, hazugságokról, és a pályafutása során használt teljesítményfokozó szerekről.” – olvasható az Oprah Winfrey Network közleményében. Ezek szerint mégis volt alapja a New York Times múlt heti cikkének, miszerint a bukott kerékpáros a coming out-ot fontolgatja.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo