fbpx

Akció: Best of Specialized 2012…

MIT? 2012.március 1. és 2012. május 15. között, bármely hivatalos magyarországi Specialized dealer üzletben vásárolsz egy összteleszkópos Specialized  FSR kerékpárt, indulási jogot kapsz a  Specialized Szilvásvárad Maratonra. (Ingyenes nevezés!)

HOGYAN? Nem kell mást tenned, csak kiválasztod a kerékpárt a www.specialized.com  oldalon, felkeresed a legközelebbi szakboltot,  melyet megtalálsz a dealer kereső segítségével a hivatalos weboldalon és megrendeled a kerékpárt, ami  legjobban megfelel az igényeidnek.  Keresd a kerékpáron a kormánydísz  tájékoztatót!

Specialized Epic FSR 29er

A tájékoztató alsó oldalán található nevezési  lapot  töltsd ki és küldj e-mailt  a megadott címre,  a boltban kapott bizonylat másolatával.   Ezután az online nevezési felületen már ingyenesen tudsz nevezni.

Így már nincs más feladatod csak elkezdeni az edzést, hogy a 2012. május 27-i maratonon jó helyezést érj el. Ha úgy érzed még nem tökéletes az összhang a kerékpárod és közted, akkor a kijelölt boltokban kérj egy BGFit mérést, mely megmutatja mi  a tökéletes pozíció számodra az új bringád nyergében.

Specialized Stumpjumper FSR 29er

A részvételi jog nem csak személyedre szól, a „kerékpár” jogosult az ingyenes indulásra.

MIÉRT? Ha indultál már maratonon Szilvásváradon, akkor biztosan tudod milyen érzés egy ilyen rendezvény. Ha pedig nem vettél részt még ilyen bringás fesztiválon, épp ideje, hogy kipróbáld mire vagy képes. A maraton részleteiről itt tudsz olvasni:  www.specializedmaraton.hu  és megnézni az idén 11 éves  Szilvásvárad Specialized Maraton történetét.

Nem tudod eldönteni milyen  lenne a leginkább megfelelő kerékpár számodra? Vásárlás előtt ki szeretnéd próbálni?
Erre is van megoldás.  2011-ben megnyitott az első hivatalos Specialized TesztBázis. www.tesztbazis.com  

Szilvásvárad Maraton 2011: Blazsó Márton Specialized Epic nyergében

Itt alkalmad nyílik több Specialized kerékpár kipróbálására. Válassz időpontot, menj egy élménybringázásra a Bükkbe, és dönts a „TestTheBest” után. A tesztbringázás részvételi költségét pedig levonjuk a leendő kerékpárod árából. Ezt egy kupon segítségével tudod lebonyolítani amit a TesztBázison kapsz majd meg.

KI? Bárkinek lehet kérdése, ez természetes. Írd meg az info@specialized.hu címre és rövid időn belül válaszolni fogunk.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo