fbpx

A downhill Országos Bajnok utolsó napjai a világbajnokság előtt – videóval

Lukács Rajmund sosem a visszafogottságáról volt híres, így igazából meg sem lepődünk ezen a videón és azon sem, hogy a vb előtt még muszáj volt valami egészen mást csinálnia.

Rajmi a holnap kezdődő világbajnokság előtt barátaival még kihasználták a kánikula utolsó napjait. Ezt náluk a tóba ugrálást jelentette és természetesen a bicikli se maradt száraz.

Lukács Rajmund

Országos Bajnokunk így számolt be róla: “Az igazán meleg nyár utolsó napjait élvezhettük a hétvégén, ezért „páran” kitaláltuk, hogy lemegyünk Rudabányára, a bányatóhoz. A hely nem szűkölködik az ugrálási lehetőségekből,  két méteres magasságtól, egész 16 méterig. Aztán alap, hogy mindenhol bicajozni kell, ezért vittünk egy nagy rámpát is. A videóban Simon Péter barátommal ugratunk, mellesleg nagyrészt ő kamerázta le a sok baromkodást. Nagyon jó, hogy a leogangi vb előtt egy ekkorát szórakozhattam a barátaimmal! FIATALOK! Az a helyzet, hogy ez az élet most nagyon nekünk való, lehetőségekkel teli, ti se habozzatok semmilyen őrültséget kipróbálni!”

Lássuk tehát a videót, a címe ‘Friends Forever’!

Innentől pedig irány a világbajnokság, az ausztriai Leogang. Reméljük sokan érkeztek majd szurkolni a hazaiaknak, ritkán található ilyen közelségben a vb, legutóbb tíz éve kellett ilyen keveset utazni.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo