fbpx

A Dina testvérpár győzelme a LOcarGO Veszprém Cross-on!

Rámosolygott ma a napfény a LOcarGO Veszprém Cross indulóira, az évszakhoz képest több mint ideális bringás időben teljesíthették  Jutasi úti parkba visszaköltöző cyclocross versenyt.

dina_testverek

Fotó: Káldi Tamás

A remek időjárás meghozta a harci kedvet, a 150 előnevezőhöz képest több mint 200-an indultak a különböző futamokban, szó szerint minden jegy – illetve rajtszám – elkelt. A kanyargós pálya legérdekesebb eleme a “csigán” és a teherautó platón kívül a főszervező Tóth András “kedvessége”, a visszafordítós homokágy volt, amit nem igazán tudtak a versenyzők beadni bringán…

A 13:30-kor startoló “királykategóriában” látvános küzdelmet hoztak az első körök, Pelikán János (Mesterbike-ILB Factory) villámrajtot vett, Dina Márton és Dina Dániel a Cube-Csömör csapatából tartották vele a lépést, váltogatva egymást az élen. Pelikánnak a negyedik kör környékén technikai gondja adódott, lefordult a gumija, így kiszállt a dobogóért folyó küzdelemből.

A Dina testvérek innentől egymást segítve haladtak a célig, csapattársuk, a rutinos Buruczki Szilárd már nem tudott felzárkózni a 11 körös verseny végéig. A veszprémi közönség ritka befutót láthatott, nem csak csapattársak, testvérek érkeztek együtt kéz a kézben. A nők között ma Benkó Barbara (Focus XC Team) volt a leggyorsabb, tegnapi edzésbalesete sem hátráltatta a győzelem megszerzésében.

Eredmények minden korcsoportban: cross16_veszprém

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo