fbpx

Rubena GAADI TUBE tömlő

01A 2013-as Eurobike Award díjazott terméke, a GAADI tömlő immár hazánkban is elérhető. Az innovatív találmány megreformálja a belsőkről alkotott képünket: a szabadalmaztatott megoldás több gyakran fellépő defektszerelési problémára kínál praktikus megoldást. A cseh Rubena által kizárólagos szerződésben gyártott tömlő nem gyűrű, hanem két végén zárt henger, amelyet több éven keresztül teszteltek a maximális megbízhatóság és praktikus használat szempontjából.
[divider scroll_text=”Rubena GAADI TUBE”]
Egyszerűen nagyszerű! Így lehetne jellemezni a GAADI névre keresztelt belső gumit, ami az idei év közepétől érhető el a Rubena kínálatában. Javíts defektet olyan gyorsan, akár a Forma-1-ben! – olvashatjuk továbbá a GAADI TUBE anyagában a termék reklámarca, Nick Heidfeld képe mellett. Mi teszi ezt lehetővé? Az, hogy ennek a belsőnek két vége van, ha úgy tetszik „kígyó” kialakítású, ezáltal ha defekt miatt belsőcserére kényszerülünk, nem kell kivenni a kereket a bringából. Ez főként azoknak hatalmas előny, akik nem gyorszáras vagy könnyen kiszedhető átmenő tengelyes agyakat használnak. A gyártó elsősorban pedelec kerékpárokhoz ajánlja, mivel hátsókerék defekt esetén ott a leginkább időigényes a csere, de bármely olyan esetben van létjogosultsága, amikor a hagyományos belső kivétele és behelyezése valamiért akadályozott vagy nehézkes.

15_GAADI_1

Jó hír továbbá, hogy ma már gyakorlatilag minden kerékmérethez elérhető, a 20”-os gyerekbringától kezdve, a trekking gépeken át egészen a 29”-es MTB-ig. Mint már említettük, a friedrichshafeni kiállításon is értékelték a Rubena újdonságát, Eurobike Award díjjal jutalmazták a kiegészítők kategóriájában innovatív kialakításának és kiemelkedő minőségének köszönhetően. Bővebb információt korábbi cikkünkben olvashatsz!

A GAADI TUBE-ot ajánljuk azoknak a bringásoknak, akik menetes tengellyel szerelt gépet birtokolnak (fixik, singlespeedek, elektromos kerékpárok, agyváltós bicajok), számukra megváltás lehet a Rubena legújabb belsője a GAADI. Fura hogy eddig egyik gyártónak sem jutott eszébe ilyet gyártani, pedig az agyváltós bicajok kb ezer éve keserítik meg az életünket hátsó defekt esetén. Nem elég hogy 15-ös villáskulcsot kell cipelnünk magunkkal, hanem a bonyolult elfordulás gátló alátéteket is mindig a helyére kell forgatni a húzófejjel együtt, ami valljuk be még gyakorlott bringásoknak is nehézséget okoz. A GAADI belsőnek a használatával nem lesz olajos a kezed a lánctól, nem kell szétkötni az elektromos kerékpárok agymotorhoz vezető kábeleit, mert simán a kerék kivétele nélkül tudod cserélni. Az egyedülálló fejlesztésű belső felrakásához elég egy oldalról lepattintani a külsőt, így nagyságrendekkel rövidül a szerelési idő, és egyszerűsödik a folyamat!

GAADI_Schlauch

15_GAADI_3

Elérhető változatok

Érdemes még megjegyezni, hogy az innovatív megoldás nem köt kompromisszumot a megbízhatóság terén: mindegyik belsőt egyesével ellenőriznek a gyárban, lévén egy felső kategóriás termékről van szó! A rendszer GAADI TUBE néven kerül forgalomba, és csak a Rubena cég gyárthatja. 20”-as (406), 24”-es (507), 26”-os (559) és 28”-as (622/635) méretekben is elérhető SV, DV, FV szelepekkel, így mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Itthon keresd a Rubena partnerboltokban!

[divider scroll_text=”Rubena GAADI TUBE”]

Ajánlott fogyasztói ár: 3590,- Ft mérettől, szeleptől függetlenül
[divider scroll_text=”Rubena GAADI TUBE”]

A rendszerről korábban cikket is közöltünk.

Íme egy bemutató video a GAADI rendszer működéséről!

Gaadi-2013_gb1-1

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo